Depressziós vagyok és nem látom értelmét az életemnek,mi lehet rá a megoldás?
Figyelt kérdés
Folyamatosan rossz a kedvem,szorongok,sírok egésznap már hetek óta.Úgy érzem már nincs erőm,se kedvem élni.Sokszor megakarom tenni azt ,amit nem szabadna.. mit tegyek?2023. ápr. 27. 14:52
1/9 anonim válasza:
Beszélgetni kéne valakivel, a legjobb lenne egy pszichológus vagy coach, de egy barát se rossz, esetleg a lelkisegélyvonal.
Hány éves vagy?
3/9 anonim válasza:
És mi az oka ennek?
Mu történt veled?
sok séta túra a természetben, az jó hatással van a mentális egészségre. Komfortzónából ki kell lépni.
4/9 anonim válasza:
Szerény meglátásom szerint ilyen kérdéseket egyáltalán nem szabadna kiengedni.
Mindig van 1-2 idi.ta, aki akár privátban azt fogja javasolni...
5/9 anonim válasza:
Lesz jobb is becsúld meg ami van, én tolószékes vagyok boldog lennék ha tudnék úgy járni mint Te. Gondolj erre hogy nem vagy nyomorék.
6/9 A kérdező kommentje:
1: 23 éves vagyok.
2023. ápr. 27. 17:15
7/9 A kérdező kommentje:
3: elég sok rossz összegyűlt az életemben,és nincs akinek elmondjam.
2023. ápr. 27. 17:15
8/9 anonim válasza:
3as vagyok
Halljuk a sztoridat.
Érdekelne.
9/9 anonim válasza:
Ha gondolod megjalgatlak szivesen. Ilyen cipőben vagyok én is. 45 éves férfi. Nincs kivel megbeszélni, vagy csak elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!