Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Orbáncfű és altató együtt?

Orbáncfű és altató együtt?

Figyelt kérdés
Röviden az a helyzet, hogy szeretnék leszokni az altatóról. Fél szemet szedek éjjel amikor felébredek, mert magamtól nem tudom végigaludni az éjszakát. Most egy addiktológus konzulenshez járok, ő nem orvos, valamilyen pszichológus végzettsége van, szóval ő mondott egy teakeveréket, amit igyak meg este, éjjel pedig vegyem be az altatót, de csökkentett adagot. A tea elvileg segít aludni is, és az elvonási tüneteket is enyhíti. Nem tudtam, hogy van benne orbáncfű is. Szóval most nem tudom, hogy el merjem-e kezdeni inni? Gondolom mindenkinek ezt a teát ajánlja, szóval valószínűleg nem okoz gondot, csak én elég parázós vagyok ilyen dolgokban, és hát mindenhol azt írják, hogy nem szabad együtt alkalmazni őket. Egyébként írtam már emailt, csak még nem válaszolt, és szeretném minél előbb elkezdeni a leszokást, azért gondoltam hátha itt valaki tud erre mondani valami megnyugtatót.
2023. máj. 27. 18:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Pont le akarnék szokni róla, azért tettem fel a kérdést 😀 de évek óta szedem, nem megy csak úgy egyszerűen.
2023. máj. 28. 07:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Évek óta altatózol azt nem fogod könnyen letetten. Az orbáncfű depresszió ellenes gyógynövény, szedtem, de reggeli bevétele ajánlott és nem fogja kiváltani a fél altatódat. Szenvedős lesz:-((( Én is sajnos altatóra szorulok.
2023. máj. 28. 10:01
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom, de most mit tudok tenni? Nem akarom szedni.
2023. máj. 28. 15:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként ez keverék, 6 féle gyógynövényből.
2023. máj. 28. 15:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja egyébként nem most jutott eszembe leszokni, kb mióta elkezdtem szedni, azóta próbálom helyrehozni az alvásomat, csak bármit csináltam nem sikerült. Most mondta valaki, hogy lehet hogy előbb az altatót kéne abbahagyni, és utána állna vissza az alvásom. Nem tudom, kipróbálom akkor ezt is..
2023. máj. 28. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
De miért nem azt kérdezed meg aki felirja? Gondolom nem a boltban veszed, nem értem emberek miért ilyen felelotlenek
2023. máj. 28. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Én is altatón élek, mert a nemalvás jobban kicsinál. Orvos mást nem fog mondani a leszokásról, hogy hagyd el negyedelve. De ez egyenlő azzal, hogy már nem fogsz aludni. Az ország legjobb alvásszakértője kezel.
2023. máj. 28. 16:00
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem tom, ha elmennél dolgozni 14 órát biztos bezuhannál az ágyba, ezeket a nem tudok aludni úgy, hogy mellette van munkám sose értettem.

Nem fárasztod le magad eléggé akkor.

2023. máj. 28. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Úristen, ezek a hozzászólások....gőzöd sincs mi az inszomnia.
2023. máj. 28. 16:32
 20/21 A kérdező kommentje:
16, ha olvasnád amit írtam tudnád.... Nem írom le újra.
2023. máj. 28. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!