Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan juthatok eutanáziához?

Dasd5 kérdése:

Hogyan juthatok eutanáziához?

Figyelt kérdés
25 éves “férfi” vagyok,közel 15 évet éltem állami gondozásban,6 éves koromig a “családomnál” éltem ami idő alatt már annyi trauma érte a lelkem hogy felfoghatatlan,ez után jött a gyermekotthon ami csak szintén tetőzte a dolgot minden formátumban,sajnos rászoktam a drogokra 15 évesen a környezetemnek és a helyzetnek köszönhetően. Most itt vagyok a nagy világban minden és mindenki nélkül folyamatosan ezekkel a sebekkel marcangolva karöltve a kannabisz függőséggel. Nem látok,és nem is akarok más kiutat mint az eutanázia(ha ez nem jön össze akkor megoldom magam) de ha már ennyit szenvedtem életem során legalább békésen szeretnék távozni. Ebben kérném bárki segítségét,hogyan lehetne rá módom elintézni ezt a procedúrát?

2023. máj. 23. 10:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csoda hogy élek,nem hogy segítsek másokon. Több sorstársam már más módszert választott az eutanázián kívül,ki vonat alá ugrott,ki felakasztotta magát 18-20 éves korú srácokról beszélünk. A szívem szakad meg,pedig csak rossz helyre születtek.
2023. máj. 23. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
6%

"Csoda hogy élek"

. Vedd ezt jelnek.

Azokon az embereken mind lehetett volna segíteni, például azzal, hogy példát mutatott volna neki valaki ugyanazzaé a háttérrel, de aki nem ölte meg magát.

2023. máj. 23. 11:22
 13/19 A kérdező kommentje:

De milyen orvosi papírok kellenek? Hogy tudom elkezdeni a folyamatot?

A pénzt ha kell megszerzem bármi áron!

Valaki segítsen már vagy tényleg valami egyszerűbb módszert választok

2023. máj. 23. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Kedves mindenkitől hogy segíteni akartok a kérdezőnek talpra állni, de csak azon lehet aki akarja is. Ő láthatóan nem akarja..
2023. máj. 23. 17:05
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
#14: a motiváció hiánya sokszor az, hogy nem látja az illető, hogyan oldható meg a probléma.
2023. máj. 23. 17:07
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Kannabisz függőség...

Kamu.

Miert nem már növényitörmelék függőség?

🤣

2023. máj. 23. 17:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak országok, ahol legális az eutanázia. Nem kell hozzá az adott országban állampolgárnak lenni, de nyilván nagyon komoly orvosi "igazolás" kell arról, hogy neked tényleg erre van szükséged. Na meg persze marha sok pénz is kéne hozzá, amíg kint élsz kvázi a vizsgálatok miatt, pénzed pedig gondolom neked nem sok van.

Most mondanám, hogy próbáld meg megoldani a gondjaidat, de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Kitartás mindenesetre, vannak csodák, csak rohadt ritkák.

2023. máj. 23. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
#16 röhöghetsz rajta, de nekem nem is egy ilyen ismerősöm van, aki totál ráállt a fűre. A fű nyugtat, eltompít. Képzeld el, ha évekig szívod napi szinten, aztán megpróbálod megvonni magadtól ezt a "nyugtatót". Szted milyen érzés lehet?
2023. máj. 23. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Svájcban, Hollandiában és Belgiumban biztosan elvégzik.

Mindegy, hogy Te magyar állampolgár vagy. Nem az számít, hanem, hogy az adott országban végeznek e eutanáziát.

És igen, vannak ezek a kapszulák, neten találsz róla videókat. De azokat lehet, hogy már csak igazolvánnyal lehet használni...

Keress fel egy ilyen klinikát, de arra készülj fel, hogy drága lesz (legalábbis magyar pénztárcának), ott is kivizsgálnak orvosok, hogy indokolt e. És azt is tudnod kell, hogy mentális betegség esetén csak ritkán engedélyezik.

2023. jún. 13. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!