Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan lehet eldönteni hogy...

Honnan lehet eldönteni hogy egy pszichológus elég jó e hogy engem kezeljen?

Figyelt kérdés
Eléggé be vagyok fordulva, szorongok, félek a jövőtől. Nincsenek céljaim, nem tudom mit kezdjek magammal.

#pszichológus #Ki felel meg #Elég jó e?
2023. máj. 15. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Az első alkalom előtt nem fogod tudni,hogy jó lesz e.

De pár ülès után már igen.

2023. máj. 15. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
79%

Én sok szakembernél jártam már az évek során.Volt rossz és jó is.

Végül is ami nekem számít:Figyelembe veszi az én meglátásaimat.Ha valami nem működik nálam azt nem erölteti,hanem próbálkozik másik módszerrel,addig még meg nem találja ami nekem jó.

Alap elvekben egyezünk.Volt egy pszichológusom aki (nem tudom miért,sztem nem szabályos) néha politizált és más oldalon álltunk.Nekem így már nem volt jó,hozzá járnom,ott is hagytam.

Emlékszik arra amit elmondtam Neki.(Nem szóról szóra,de volt aki arra sem emlékzett amit előző héten mondtam.Akkor vegye a fáradtságot jegyueteljen és mielött bemegyek pillantson rá a jegyzetére,ha nem bírja megjegyezni amit mondok.)

Érezzem,hogy valamit haladtam a terápia alatt előre.Nem kell nagy dolog,de legyen valami változás.

Legyen mindíg őszinte.

Ne játszmázzon.

Nagyjából én ezelre figyelek.

2023. máj. 16. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!