Másnak is szoktak lenni öngyilkos gondolatai?
Figyelt kérdés
Van itt valaki aki az akar lenni?2023. máj. 13. 13:53
3/13 anonim válasza:
Igen. Hétfőn megyek pszichiáterhez...de úgy érzem, senki sem fog tudni segíteni... :(
4/13 anonim válasza:
Persze ebben a világban szerintem aki egy picit is gyengébb lelkileg annak tuti hogy van de attól még nem tesszük meg és ne is tedd te se:)
5/13 anonim válasza:
Nem. Nem ez a megoldás. Problémái mindenkinek vannak, de ez nem a jó megoldás, sőt, ez nem megoldás ez egy gyáva menekülési mód a problémáid elől. A nehéz idők elmúlnak, de ha kárt teszel magadban, az nem fog. Legyetek erősek! Én bízom bennetek.
7/13 anonim válasza:
4, nem feltétlen gyengébb lelkileg. Lehet hogy pont az a baj, hogy túl sokáig volt erős és túl sok fájdalom, nehézség érte. És ezek miatt egy idő után az egész élet fullasztónak tűnik. És jönnek ezek a gondolatok, mert már nem látsz más megoldást :/
8/13 anonim válasza:
7!
3 vagyok. Tökéletesen leírtad...
9/13 anonim válasza:
8, sajnálom :( én se véletlen tudtam így leírni..
10/13 anonim válasza:
9! Hát,igen...Csak az tudja,aki átéli/megéli ezt.
Sajnálom én is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!