Az elmúlt pár évben munkában nagyon ügyetlen vagyok, alig tudok koncentrálni, gyakran tévesztek, szét vagyok esve, ez mitől lehet?
Őszintén szólva a feletteseim jóindulatán múlott, hogy nem bocsájtottak el sehonnan (vagy tényleg munkaerőhiány van). Erős önbizalomhiányban, kisebbségi komplexusban is szenvedek, amit tovább fokoz, a mi lesz, ha elrontom érzése. Új munkahelyen vagyok, de már az elején éreztem, hogy képtelen vagyok az összes, sok aprólékos információt fejben tartani. Jegyzetelek egy füzetbe, de erre nem mindig van lehetőségem. 2 hete vagyok itt, ebből egy hete elég sokat tévesztek, amit a főnökasszonyom már szóvá tett. Ront a helyzetemen az, hogy a kollégáim, akikkel jóban vagyok (érthetően) már ferdeszemmel néznek rám a tévesztéseim miatt, van, hogy nekik kell kijavítaniuk, amit én elrontottam és, hogy a főnökasszonyunk alapjáraton is idegbeteg, kiabálós. Ott tartok, hogy amikor mondják a feladathoz tartozó információkat, már akkor érzem, hogy nem tudom őket megjegyezni, amolyan pánik lesz úrrá rajtam és egyszerűen elszállnak a szavak :( Néha túl sokat is agyalok a számomra kérdéses feladatokon, olyankor ezért lassú is vagyok, lemaradok. Szétszort vagyok és feledékeny, teljesen szét vagyok esve. Mi lehet velem?
Kiegészítés, hogy nagyon rég óta egyedülálló vagyok, egyedül nevelem a gyerekem, családom nincsen, minden teher rajtam, egyedül húzom az igát. Elfáradtam volna mentálisan? Vagy egyéb bajom lehet? Valakinek van tapasztalata ebben?
Párkapcsolati hiány?
Mert én 26 vagyok, és gyakran vagyok így bár én még szűz vagyok. Én ennek tudom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!