Amfetamin/kokain függőséget hogyan kezelik?
voltam hasonló cipőben, de 2,5 éve már semmi.
nekem az vált be, hogy megszakítottam minden kapcsolatot a narkós ismerősökkel és a dealerekkel. E nélkül esélytelen lett volna a felépülésre koncentrálni.
A sóvárgás nem múlik el teljesen, de idővel enyhül és kezelhető.
(Egyébként én nem voltam rehabon, igazából az adott erőt, hogy nehogy be kelljen menjek. )
kitartás
Csodaszer nincs. Ismerőseim azért füveznek, mert az csökkenti a mentális elvonási tüneteket, de arra mégdurvábban rá vannak kattanva. Önmagában elvileg nem okozna függőséget, de ha azzal kezeled a rossz mentális állapotod, akkor anélkül se fogsz utána tudni élni. Bár vaszleg még mindíg jobb mint a szintetikusak, de az meg demotivál és nem lesz túl sok kedved semmihez vaszleg, de kinek mi...
Én lefoglalom magam munkával, kólára nem voltam rákattanva soha, spuri sajnos játszik. 3-4 hónap tisztaság után is azon kattogok hogy dejó lenne feltolni egy utcát.
19. sajnos 3 év után is megmarad ez a sóvárgás... tapasztalat
ezzel együtt kapsz egy új életet, kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!