Öngyilkosságot tervező embereknek mit tud tenni, tanácsolni egy szakember?
"Nem látják a terápiás célt, túl hosszú terápia kellene, nem vállalnak most ilyet, stb stb.
Nem mondtam,hogy nem küldtek tovább,de egyrészt az az időpont még messze van, másrészt nekem csak annyi kellene, hogy valaki beszélgessen velem,az sokat segítene.
Harmadrészt nem hiszem, hogy még egyszer el tudom a bajom bárkinek is mondani.
Egy barát, aki már nincs, és 2 pszichológus hagyott magamra.
És azért nem kis dolgokról van szó,hogy elmondjam hetente. Nekem ezekről nagyon nehéz beszélnem,és az is nagy dolog volt,hogy 1 pszichológushoz elmentem. Nemhogy kettőhöz.
Szóval itt tartok most. Nem tudom, mi lesz a vége.
Ma is azt mondta a klinikai szakpszichológus, hogy szánjak több időt magamra,relaxáljak. Hát köszi. Ha tudnék magamon segíteni, nem kértem volna segítséget.....
Gondolkodtam már rajta,de még nem hívtam fel.
Szóval kérdező! Nekem nem tudtak segíteni, de ez nem azt jelenti, hogy másnak se tudnak. Van,aki jó szakemberhez kerül,és terápiát kap,ami használ.
13!
Köszi...
Most nagyon magam alatt vagyok. Éjszakára megyek, aludnom kéne,de fojt a sírás egyfolytában ...Frankó lesz így dolgozni. Ilyenkor amúgy se tesz jót az éjszakázás nekem.
Hónapok óta leveleztem ezzel a szakpszichológussal,vártam,hogy bekerülhessek hozzá.
Most ez nagyon rosszul esett,hogy elküldött...
18!
15ös vagyok. A kérdésed nekem szól? Akkor kérlek, fejtsd ki bővebben, mert így nem igazán értem,mire vagy kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!