Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Annyi rengeteg sok szakember...

Annyi rengeteg sok szakember van ebben az országban és az egész világon föld kerekségen mégis annyi rengeteg sok ember lett öngyilkos már évtizedekkel ezelőtt is a régmúltban ez mert miért van!?

Figyelt kérdés

Közben meg mindenhol mindenki azt harsogja ezeknek a beteg sérült és eléggé nagyon kiszolgáltatott peches helyzetben és szerencsétlen szituációban levő bal szerencsés életű/sorsú embereknek, hogy forduljanak szakemberekhez!!!

Én fordultam megfordultam jó néhány jó pár több szakembernél de semmit sem értem vele nem lettem jól tőle!!!

2023. febr. 5. 17:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

És nem a gyogyszerektől leszünk jól és gyógyulunk meg mi hús-vér emberi lények!!!

Én szedek egy párat volt ,hogy napi néhány gyógyszert is de szinte tartásra is kevésnek bizonyultak.

Mindig kell emelni a gyógyszerek adagján h az már nagyon nem hatékony és kevés.

2023. febr. 5. 17:37
 2/14 A kérdező kommentje:
A belszervi belgyógyászati megbetegedéseimre kell szednem és csal legfeljebb maximum szinten tartásra elég elegendő, hogy ne legyen még rosszabb de meggyógyulni sohasem foguk tőlük hát szedhetem ezeket a gyógyszereket életem végéig!!!
2023. febr. 5. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1) mert egyik orvos sem dolgozik ingyen. Így aki nem tudja megengedni magának, az nem lesz kezelve.

És ez mindegyik orvosra igaz, hiába lehet pl műtéttel megoldani egy betegségemet ha a biztosító nem állja, nekem meg nincs rá pénzem. Akkor részükről meg is halhatok, nekik mindegy.

2) mert mint ahogyan mondtad, nem mindenkinek használ. A pszichés orvoslás nem olyan, mint a fizikai, hogy mindegy milyen ember vagy, ugyanaz a módszer/gyógyszer megoldást jelent a problémámra.

Van akin nem tudnak segíteni, vagy nem jutott el olyanhoz aki tudna.

Így pedig maradt az utolsó megoldás...

2023. febr. 5. 17:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó megoldás az amire én is gondolok a halál tisztelt felhasználó!?
2023. febr. 5. 17:48
 5/14 A kérdező kommentje:
A legutolsó végső elkeseredésből!?
2023. febr. 5. 17:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Mindig ezen a tetves rohadt pénzen van hangsúly!!!
2023. febr. 5. 17:50
 7/14 A kérdező kommentje:

Emberek legalábbis én akartam és szerettem volna jól érezni magamat a bőrömben de erre nincs lehetőség.

Az emberek a világ sem volt a magam fajta ember számára jó és megfelelő tisztelt hozzászólók,kommentelők.

2023. febr. 5. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, nem tudom, hogy hogyan tudnék segíteni...

Árérzem azt, hogy azt érzed, hogy ez egy elcseszett világ, az is, de talán nem az a megoldás, ha kiszállunk belőle.

2023. febr. 5. 17:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Most ön aranyos és együttérző ezt köszi köszönöm szépen.

De én 34 éves lennék idén év végén ősszel.

Nem tudom ön melyik korosztályba tartozik,vagy melyik életkori korcsoportba.

De azért itt az utóbbi több mint harminc évben a bölcsőde óta teke vagyok finoman fogalmazva negativumokkal.

2023. febr. 5. 18:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Tele vagyok negativumokkal!!!
2023. febr. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!