Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy fogadja el valaki, hogy...

Hogy fogadja el valaki, hogy bipolárissá tette a nevelőapja?

Figyelt kérdés
Nem születtem biporálisnak. Gyerekként sok traumát kaptam a nevelőapámtól. Nem részletezem. 28 vagyok, rég megszakadt vele a kapcsolatom, de még tegnap is 2x volt rémálmom, ahol ugyan úgy kínzott mint gyerekként. Kiderűlt, hogy bipoláris vagyok és valószínűleg ő tett azzá.

2023. ápr. 28. 19:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A pszichiáterem nemnormális. Már 10 gyógyszert próbáltuk mert mind súlyos mellékhatásokat okoz, de rámszólt, hogy már ne menjek csak kontrolra. Addig ha a nemrég kapott gyógyszerem is rosz lenne és elkezdene lerohadni a bőröm mint egy korábbi gyógyszernél, akkor még szedjem 2 hónapig, hogy boztos lerohadjon, mert addig nem hajlandó fogadni.
2023. júl. 21. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!