Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyit költesz éves szinten...

Mennyit költesz éves szinten káros szenvedélye(i)dre?

Figyelt kérdés

És mire?

Dohány, alkohol, drog, szteroid, szerencsejáték, egyéb...?

2023. ápr. 27. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gibsons, elirtam. Tobb szazezres tetel egy evre forintban.
2023. ápr. 27. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Videojátékokra, de csak amikor le vannak árazva és nem mindig veszek, csak amikor valami nagyon megtetszik 🙂, a Fifát minden évben megveszem, de a játékban nem költök
2023. ápr. 29. 15:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Káros szenvedélyekre max 50 ezer ft. Egyéb szenvedélyeimet ha nézzük, egybe, átlagba: évente 350 ezer forint.
2023. máj. 2. 10:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én kb 40 éves koromig kb semmit. Se cigi, se ital, se drog.

Talán addig ha összesen 1-2 liter töményet megittam ... a 40 év alatt.

Viszont 46 évesen jött a kiégés a kapuzárási pánik. Egy éve nyúltam a piához. A májam nyilván jól bírja (még) mert eddig nemigen ittam alkoholt.

De hetente egy 1 liter vodka elfogy. Tehát az kb olyan 30-40 ezer forint havonta.

Nagyon szégyellem magam. Ezt sosem gondoltam volna hogy ez velem megtörténhet. AZt hittem erősebb vagyok. És félek hogy ez csak rosszabb lesz. Nem a pénz miatt... magam mniatt... Csalódtam magamban.

Sőt azon is gondolkodtam hogy a pia miatt valami "mást" kellene keresni. Ez a gondolat végképp megrémített. Mert az egy vörös vonal nálam, amit nem szabad átlépni...

2023. aug. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!