Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás pánikbetegség...

Szorongás pánikbetegség túlzott érzékenység, gyógyszer nélkül hogyan próbáljátok ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 27. 20:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
83%

Ezek mind szarok, csak arra jók, hogy rászokjál. Az orvosok nem akarnak igazából meggyógyítani csak annyi a céljuk, hogy beszedd ezt a sok szemetet. Persze használ, de amint abbahagyod visszaesel és megint szeded.. és ez így megy tovább és tovább!

A lelki békét kell valahogy megtalálni. Olyan tevékenységekben ami megnyugtat. Nekem pl a sport volt az. Semmi nem lúgozza ki úgy a szart a fejemből mint a kemény fizikai megerőltetés. 32 évesen kezdtem újra aktívan sportolni meló mellett nagyrészt a szorongás miatt és annyira rákaptam, hogy 3 évre rá amatőr senior vb-t nyertem MMA-ban. Most 40 évesen van egy rakat érmem, edzősködöm is, rengeteget túrázom, montizok és van egy csomó rendes ismerősöm, barátom akiket a sport által ismertem meg. Mondom ezt úgy, hogy volt olyan időszakom, ha ki kellett mennem a lakásból pánikrohamom volt! Ezt mind gyógyszer nélkül értem el. Nyoma sincs pániknak, szorongásnak. Megerősödtem testben és fejben is!

Azért azt megjegyezném, hogy a súlyos pszichiátriai esetekre nem vonatkozik a fenti leírás! Skizofrének meg egyéb súlyos mentális gondokkal küzdők azért jobb ha beszedik amit a doki felír! :)

2023. ápr. 29. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!