Miért nem hatnak az antidepresszánsok?
Figyelt kérdés
Szedtem 2 fajtát Escitilt utána Dulodetet. Ha jól tudom ezek különböző részére hatnak az agynak de egyik se volt jó, a hangulatom nem lett jobb tőlük. Kétségbe vagyok esve, hogy soha nem gyógyulok meg. Létezik, hogy valakinek egy gyógyszer se hat?2023. ápr. 27. 19:07
1/4 anonim válasza:
Mennyi ideig szedted? Kellhet akár 6-8 hét is, mire bármit érez az ember.
Nem ritka, hogy valakinek a 3.-4. gyógyszer válik be.
Olyan is van, hogy semelyik. Rajtam mindet kipróbálták, némelyiket nagy dózisban, meg se rezzent tőle a depresszióm.
És olyan is van, hogy valójában nem is depresziós vagy, hanem valami más. Vannak olyan fizikai és lelki betegségek, amikre nem hatnak az antidepik. Én pl benzodiazepin nyugtatóval kerültem toleranciába, az volt a bajom, csak ezt senki nem ismerte fel. Az emberi agy jóval bonyolultabb annál, hogy egy kemikáliától minden bajunk megszűnjön hirtelen.
2/4 A kérdező kommentje:
1 hónapig szedtem őket, majd jövő héten megyek vissza a pszichiáterhez nem tudom írni fog e újjat. Azért elkeserítő, mert próbálok jobban lenni de nem sok sikerrel az életemben is csak a rossz történik legszívesebben feladnám 😞 De előbb meg próbálok kijönni belőle hátha sikerül. Fizikailag is ki lettem vizsgálva pajzsmirigy stb. semmit nem találtak.
2023. ápr. 27. 19:38
3/4 anonim válasza:
Egy honap keves!!! Hat het is lehet, amig barmi valtozik.
4/4 anonim válasza:
Rám sem hatott a gyógyszer, mert nemcsak simán depressziós voltam, hanem a rossz életkörülményeim miatt volt folyamatosan pocsék hangulatom. Ezt hiába ecseteltem a pszichiáternek az öngyilkossági kísérletem után, szartak bele. Adták a gyógyszereket, mert az aztán mindent megold. Gyomorégés, terhességi hormonok, 40 kiló hízás lett belőle, szóval jelenleg most az a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!