Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszánsok miért nem,...

Antidepresszánsok miért nem, hatnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemtudom mitévő legyek, kétféle antidepresszánst is szedek 6 hete reggel 30 mg Rexetin este 30 mg Yarocen! De egyeltalán nem vagyok jobban tőlük, nem értem mi lehet a gond velem!Olyan mintha az ellenkező hatást váltaná ki mint amire szedem, én ezt nem értem! Valaki járt már így? Ugyanúgy vannak pánikrohamim is mint az elején a depresszióm sem akar enyhülni! Kezdek megilyedni, Hogy örökre így maradok! Most melyik gyógyszer lehet a hibás?Vagy valami szervi bajom lehet? De voltam kivizsgálásokon elvileg nincs semmi!
2022. máj. 12. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
1 hónap kell hogy rendszeresen szedd amire megérzed a hatását. Nem olyan pl mint egy antipszichotikum, beveszel Halip. és alszol 10 órát.
2022. máj. 12. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván ha az orvosodnak ezt elmondod lecseréli a gyógyszert. 6 hét alatt kellene valami javulás. De tudd, mindenkire minden másképp hat. Yarocent szedtem alvászavarra, míg mások istenítik, én alig aludtam tőle valamit.
2022. máj. 12. 13:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,ezt értem persze nem mindenkire hatnak ugyanúgy, de hát azért ez már durva! Azt hallottam, hogy a Paroxat jobb mint a Rexetin, pedig ugyanaz a hatóanyag szerintetek rákérdezzek, a pszichiáteremnél?
2022. máj. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!