31 évesen még egyetlen párkapcsolatom és barátnőm se volt és gyakorlatilag biztos hogy sosem lesz ezért rendszeresek az öngyilkos gondolataim. Aki hasonló helyzetben jár, hogyan próbál ezen segíteni?
Kedves Lányok!
A kérdező sajnos nem sokra megy azzal, hogy "pszichológus". Attól, hogy eljár hozzá beszélgetni, esetleg némi hangulatjavítót írnak fel neki, és hasonlók, még nem lesz barátnője. A pszichológus szakmája, hogy "visszahozza az embert", ha lehet, barátnőt viszont nem tud neki szerezni.
Sajnos én is tökéletesen értem a kérdezőt. Hasonló korú vagyok, és nekem sem volt még barátnőm, pedig nagyon szeretnék. Sok lányt ismerek, sok korosztályból. Viszont engem a "kedves, aranyos, vicces, de barátnak nem kellene már" kategóriába sorolnak a lányok. Nem tudom, miért. Soha nem voltam beképzelt, és távol áll tőlem mindenfajta önfényezés, de elég intelligensnek tartom magam, nem vagyok kövér, se bunkó és kb 180. Szeretem a romantikát (fiú létemre), el tudnék kényeztetni egy lányt (virágok, séta a holdfényben stb). Elméletileg ideális lenne sok lánynak. Egy társaságban is a megszámlálhatatlan ember közül velem állnak le sokan beszélgetni. De ha én kezdeményezek, akkor meg minden lány menekül a közelemből. Pedig még nagy elvárásaim sincsenek, mint sokaknak. Nekem elég, ha egy lány nőies (hosszú haj, esetleg hébe-hóba szoknyát is felvesz farmernadrág helyett).
Tudjátok, lányok, egy idő után eléggé lehangoló tud lenni egy fiúnak, hogy sorozatosan elutasítják a közeledését (nem egy lány, hanem mindegyik, és nem azért, mert barátja van). Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik.
Társkeresők: ha a kérdező nem tartja magát valamennyire szerencsésnek az életében, messze kerülje el. Minden lányra 139 872 fiú jut, és ösztönösen a "legmacsóbbnak tűnőre" fognak visszaírni. Erről nem tehetnek, így működik az emberi pszichológia. Én a fenti leírásnak megfelelő embernek tartom magam, így ha te is hasonló személyiség vagy, esélyed sincs.
Remélem, nem bántottam meg a fenti sorokkal senkit. Ha mégis, ezúton is elnézést kérek érte mindenkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!