Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 31 évesen még egyetlen párkapc...

31 évesen még egyetlen párkapcsolatom és barátnőm se volt és gyakorlatilag biztos hogy sosem lesz ezért rendszeresek az öngyilkos gondolataim. Aki hasonló helyzetben jár, hogyan próbál ezen segíteni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 08:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt meglehet műtetni, bár nem tudom tb alapon lehet e. De ez mind kifogás. Egy pszichológus mindenképp! Szüleid nincsenek?
2023. ápr. 26. 12:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Először is változtatnod kell a hozzáállásodon.Regisztrálj egy netes társkeresőn és hajrá.Énis így ismertem meg a párom. Nincs önbizalmad.Nekem sem volt sokáig:(
2023. ápr. 26. 22:05
 13/14 Manócska1 ***** válasza:
próbálkozz társkeresőn,meg keress fel egy pszichológust. sok sikert!
2023. máj. 13. 17:30
 14/14 anonim válasza:

Kedves Lányok!

A kérdező sajnos nem sokra megy azzal, hogy "pszichológus". Attól, hogy eljár hozzá beszélgetni, esetleg némi hangulatjavítót írnak fel neki, és hasonlók, még nem lesz barátnője. A pszichológus szakmája, hogy "visszahozza az embert", ha lehet, barátnőt viszont nem tud neki szerezni.

Sajnos én is tökéletesen értem a kérdezőt. Hasonló korú vagyok, és nekem sem volt még barátnőm, pedig nagyon szeretnék. Sok lányt ismerek, sok korosztályból. Viszont engem a "kedves, aranyos, vicces, de barátnak nem kellene már" kategóriába sorolnak a lányok. Nem tudom, miért. Soha nem voltam beképzelt, és távol áll tőlem mindenfajta önfényezés, de elég intelligensnek tartom magam, nem vagyok kövér, se bunkó és kb 180. Szeretem a romantikát (fiú létemre), el tudnék kényeztetni egy lányt (virágok, séta a holdfényben stb). Elméletileg ideális lenne sok lánynak. Egy társaságban is a megszámlálhatatlan ember közül velem állnak le sokan beszélgetni. De ha én kezdeményezek, akkor meg minden lány menekül a közelemből. Pedig még nagy elvárásaim sincsenek, mint sokaknak. Nekem elég, ha egy lány nőies (hosszú haj, esetleg hébe-hóba szoknyát is felvesz farmernadrág helyett).

Tudjátok, lányok, egy idő után eléggé lehangoló tud lenni egy fiúnak, hogy sorozatosan elutasítják a közeledését (nem egy lány, hanem mindegyik, és nem azért, mert barátja van). Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik.

Társkeresők: ha a kérdező nem tartja magát valamennyire szerencsésnek az életében, messze kerülje el. Minden lányra 139 872 fiú jut, és ösztönösen a "legmacsóbbnak tűnőre" fognak visszaírni. Erről nem tehetnek, így működik az emberi pszichológia. Én a fenti leírásnak megfelelő embernek tartom magam, így ha te is hasonló személyiség vagy, esélyed sincs.

Remélem, nem bántottam meg a fenti sorokkal senkit. Ha mégis, ezúton is elnézést kérek érte mindenkitől.

2023. júl. 28. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!