Aki 0ngyilkosságon gondolkodik, kattog, hogy győzi le ezeket a gondolatokat érzéseket? Egyszerűen nincs nap hogy ne rágodjak ezen.
Figyelj. Én tavaly október óta vagyok benne. Küzdök. Minden egyes nap. SENKIVEL nem tudom megbeszêlni. Akinek elmondtam, kirakott. A pszichológus kirakott. Egyedül maradtam.
Családom érthető okokból nem tud semmit. Amúgy is a teljes érdektelenség jellemző rájuk. Ha ezt nem veszik észre.
Nem tudok már mit tenni magamért. A vezeték nélküli fülhallgató összenőtt a fülemmel és csak szól a zene benne. Munkahelyen otthon utcán mindenhol.
Én bipoláris vagyok, néha jobb,néha a kút feneke. Nagyon nehéz.
Időpontot kértem szakembertől,de május közepéig nem fogad senki.
Azon is csodálkozni fogok,ha addig kibírom.
Nem tudok mást mit írni. A terv megvan, megvalósításra vár. Majd,ha elegem lesz.
Még gyűröm a napokat,közben belül meghalok minden nap.
Úgy hogy nincs kíméletes módszer
Én most ott tartok hogy bele kell kerülnöm vmi alja munka korforgasba vagy kinyirom magam
A második opció sokkal jobb lenne de kíméletesen szeretném
Amúgy nekem a xanax segített az leszedal annyira hogy már nem érdekel a szar életem sem
40 éves vagyok. Eddig pszichológushoz jártam,de ő kitett. Gyógyszert nem fogok szedni. Májusban talán bejutok klinikai szakpszichológushoz.
Hivatalosan nem vagyok még diagnosztizálva,de a pszichológus szerint is ez a bajom. És szerintem is. Iszonyatosan hullámzok. 2-3 naponta.
Mi történt?
Rendbe jöttem annyira,annyit dolgoztam magamon,hogy jobban vagyok. Voltam. Mert történt valami. Tettek velem valamit,ami..ami miatt most azt sem tudom, mi van velem.
Egyelőre tartom magam,mert iszonyú büszke voltam magamra,hogy 10 hónap után sikerült elérnem azt,hogy NEM akarom megölni magam. Élni akarok.
És erre tessék. Ugyanott vagyok,lennék,ha hagynám magamnak. De nem hagyhatom el magam. Az elért eredményekbe kapaszkodok jelenleg.
A pszichológushoz visszamentem most 1 alkalom erejéig,elmondtam,mi történt.
Azt mondta, jobban nézek ki sokkal. Azt kérte,vigyázzak magamra. Keressem az örömforrásokat továbbra is.
Szeretem azt a nőt (jó értelemben, én is nő vagyok). Hatalmas empátia van benne.
Neki MINDENT el tudok mondani. Szóval ő segített.
De mi 1 alkalom...semmi. hónapokig kellene járnom. De úgy nem vállal el. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!