Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A paroxat beállítási időszakáb...

A paroxat beállítási időszakában normális a biporális epizód ha amúgy nem vagyok bipoláris?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 12:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Bevitt a mentő 4 órakkor, 7-kor kiengedtek. A durodet olyan pánikrohamot okozott, hogy majdnem újra kellett éleszteni. A mirtazen olyan depresziót, hogy csak feküdtem az ágyon és még a lábam is öszevertem. Lehet még próbálkozni.
2023. ápr. 24. 11:05
 22/31 anonim ***** válasza:
Depresszióra kaptad a gyógyszereket? Van még sok féle, de az antipszichotikumok is talán szóba jönnek. Depresszióra kapsz gyógyszert?
2023. ápr. 24. 11:11
 23/31 A kérdező kommentje:
Kevert szorongásos depresziós zavar. Nyugtatókat kapok, de az antidepreszánsokra roszul reagálok
2023. ápr. 24. 11:23
 24/31 anonim ***** válasza:
18-as voltam.Mielőbbi jobbulást kívánok!
2023. ápr. 24. 11:25
 25/31 anonim ***** válasza:

Bocsi, kétszer feltettem ugyanazt a kérdést a 22-ben.

Ahogy írtam, érdemes lenne esetleg antipszichotikumot (nagyon mini adagban) megpróbálni, de nyilván nem nekem kell ezt megmondani. Majd a pszichiáter segít (remélhetőleg).

2023. ápr. 24. 11:32
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A pszichiáter nen kérdez. Ad egy gyógyszert. Ha nem jó, kihúzza a listáról és jön a következő.
2023. ápr. 24. 13:24
 27/31 anonim ***** válasza:
47%
Van a bipoláris zavarnak egy olyan változata, alcsoportja, amit antidepresszáns szedés vált ki. Az attól még bipoláris. A bipoláris betegek kevésbé, atípusosan vagy nem reagálnak antidepresszánsra. Hangulatstabilizáló beállítása javasolt ilyenkor . Ezt viszonylag kevesen tudják, Rihmer professzor, aki bipoláris szakértő, viszont sokat beszélt róla. Amúgy pszichiáter vagyok én is.
2023. ápr. 29. 10:20
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem a gyógyszer váltotta ki. Gyerekkori trauma. Tartós és kitartó munka kellett hozzá. Ennek hatására soha nem fogom elfogadni ezt a betegséget. Hangulatstabilizálót és frontint kapok. Egyenlőre csak enyit. Ha elég gyógyszert adnak, idővel beletörődhetek, hogy bolond lettem.
2023. ápr. 29. 10:45
 29/31 anonim ***** válasza:
A Paroxat az mindenféle érdekességet tud okozni. Nagyon agresszív szer, kevesen tolerálják, és 30mg fölött kb. senki. Nekem pl. adott egy akut pszichózist. Jó szer, de csak kis dózisban.
2023. máj. 24. 21:35
 30/31 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs menyi volt felírva. Fél szemet szedtem 2 napig és teljesen kikészűltem tőle.
2023. máj. 24. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!