Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A paroxat beállítási időszakáb...

A paroxat beállítási időszakában normális a biporális epizód ha amúgy nem vagyok bipoláris?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 12:55
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bulizós. Egyszer barátaim elvitek, hogy bulizunk. Próbáltam láthatatlan lenni és senkihez nem szólni. Nagyon zavart a sok idegen. Tegnap nem vettem be a paroxant. Egy kicsit tudtam aludni. Viszont izomláza van a nyakamnak a sok fejrázástól. Nem is tudtam, hogy a nyak is lehet izomlázas. Barátaim is azt mondták, hogy őrűlten nézek ki és úgy is viselkedek.
2023. ápr. 23. 18:23
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ettől a gyógyszertől jött elő a bipol. Mióta szeded?
2023. ápr. 23. 18:37
 13/31 A kérdező kommentje:
2 napja szedtem felet.
2023. ápr. 23. 19:31
 14/31 A kérdező kommentje:
Igazából már hiányzik az z önbizalom, boldogság és magabiztosság ami akkor bennem volt. Csak nem tetszett, hogy nem bírtam abbahagyni a bulizást.
2023. ápr. 23. 19:32
 15/31 anonim ***** válasza:

2 nap???

Nekem 3 hónap után okozott gondot.

12-es voltam

2023. ápr. 23. 19:34
 16/31 A kérdező kommentje:
Én bevettem és az első nap kiesett. Másnap újra bevettem és akkor már egész nap bolond voltam. De csak felet vettem be mindkét nap.
2023. ápr. 23. 19:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Most megilyedtem, hogy bolond vagyok. Azt olvastam, hogy a gyógyszer akkor okoz bipoláris epizódot, ha már volt ilyenem és ha abbahagyom megnő az esélye, hogy újra lesz. De ha a gyógyszer okozta és tovább szedem, akkor lehet állandóan az lesz.
2023. ápr. 23. 20:23
 18/31 anonim ***** válasza:
Minél előbb jelentkezz az orvosodnál.Az a biztos.
2023. ápr. 24. 10:06
 19/31 A kérdező kommentje:

Megtörtént. Ma hajnal 3-kor mentő vitt a pszichiátriára. Kaptam egy kis rohamot.

Véroxigén 95, pulzus 100,

Véroxigén 75, pulzus 130,

Véroxigén 99, pulzus 63,

A psziciátrián le se szartak. Reszkettem, fulladtam, az adatok alapján érthető okból. Kaptam egy pizsomát és bezártak a nyíltosztályra. Kaptam egy ágyat. Fuldokoljak magamnak. Aztán reggel rámnéznek.

Felhívtam a háziorvost, 8 órakkor, hogy még mindig 120 a pulzisom. Éreztem, hogy fáj a szívem, fárad és mintha folyamatosan maratont futnék. Mondta, hogy menjek be és megvizsgál. Kiderűlt, hogy a paroxat megdobogtatja a szívet. Megnézte, hogy a pszichiátrián 135-öt mértek. Ott azt mondták, hogy ez normális érték. De mindenkép rám akarták fogni, hogy alkoholt fogyasztottam, drogoztam, vagy öngyilkossági szándékkal tettem valamit. Azt mondta, hogy ne szedjem. 2 napja nem szedem, de kell még 5 nap legalább, mire a szívritmus helyreáll.

2023. ápr. 24. 10:58
 20/31 anonim ***** válasza:

Most akkor bent vagy a pszichiátrián vagy kijöttél?

Ezt a gyógyszert nyilvánvalóan soha többet ne szedd.

A többi antidepresszáns azonban még szóba jön (jöhet), ezt majd a pszichiáter eldönti.

Jobbulást!

12-es és 15-ös voltam

2023. ápr. 24. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!