Depresszióra gyógyszert szedek három éve és 23 kilót híztam. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
23 kiló hízás nekem nagyon sok. 62 kilorol 86 kilós lettem.
Pszichiáter azt mondja nem a gyogyszertol hanem sokat eszek. Röhögve mondja ne zabaljak annyit és menjek sportolni. Ez már nagyon kiakaszt.
2023. ápr. 19. 11:28
11/12 anonim válasza:
Én is híztam :( amikor energiám van elmegyek bicajozni meg sétálni.de van amikor napokig nincs erőm és zabàlhatnékom van..ami bevált az ,hogy én főzök magamra ,magyarán sok zöldséget rakok az ételekbe, és valljuk be nagyon drágák már a kajàk szóval azóta nem veszek chipset, se turorudi se ilyenek. Egy tábla csoki még belefér néha.de minden K va drága. Az infláció és a csipszadó miatt nincs pénzem se pizzázni kínait enni vagy hamburger KFC ,semmi. Marad az otthoni kaja. Meg alma,mert a banán 890 Ft..uhh recesszió f u
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!