Mit tegyek ha szó szerint kezdek szétesni és szó szerint a sorozatozás már extrém sportnak számít?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 21:02
1/20 anonim válasza:
Ajándékozd el a tévédet. Még ma este.
2/20 anonim válasza:
Vagy a laptopot, stb., amin nézed.
3/20 A kérdező kommentje:
És azzal mivel leszek előrébb, akkor már az ágyból se kelnék ki, hisz már ehhez sincs energiám mindig.
2023. ápr. 17. 21:07
4/20 anonim válasza:
Kérj segítséget. Komolyan. Szerintem ez ugyanolyan függőség, mint bármelyik. Én is érintett voltam, tudom, hogy konkrétan menekültem a saját életem elől, azzal nem akartam foglalkozni, szembesülni, amivel kellett volna.
5/20 kisska válasza:
Ültess el pár gyorsan csírázó magot, és figyeld ahogy nő. Öntözgesd, gondoskodj róluk. El kell magadat foglalnod valami rendszeres tevékenységgel, ami megadja a mindennapi rutint. Mondanám a kutyát is, de az egy komolyabb élet, nem tudom, van-e erőd róla gondoskodni.
Mindenképpen rutin kell az életedbe, de azt te tudod, hogy mi érdekel. Nem biztos, hogy van kapcsolatod a növényekhez...
6/20 kisska válasza:
Járj ki sétálni a természetbe, az nem megerőltető, csak lépegetned kell. A mozgás segít, a természet és a friss levegő feltölt energiával!
7/20 A kérdező kommentje:
Van kutyám, emellett melózni bejárok, bár egyre nehezebben, elalszok néha állva is.. Régen sportoltam meg minden, ma már élni is fáj.
2023. ápr. 17. 21:42
9/20 A kérdező kommentje:
Legyen energiám élni, sportolni.
2023. ápr. 17. 21:45
10/20 kisska válasza:
C-vitamin, D-vitamin és vas. Ezeket biztos pótold, hiányozhatnak a szervezetedből! Valami boldogságot kellene találnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!