Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet bekerulni pszichiat...

Hogy lehet bekerulni pszichiatriara?

Figyelt kérdés
Ez nagyon butan hangzik tudom de nem vagyok jol sajnos nem tudok segitseget kerni senkitol mert nincs is nagyon kitol ez meg egesz jo lehetosegnek latszik ha van valakinek tapasztalata az is johet.

2023. ápr. 16. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

"ez meg egesz jo lehetosegnek latszik"

Keress egy magánklinikát, fizess és kész.

2023. ápr. 16. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Bemész a pszhiiátriai rendelőbe és van egy meghallgató orvos akinek elmondod mi a bajod! Csak súlyos esetben fektetnek be pl: öngyilkossági gondolatok vagy skrizofrénia esetén! 2 hónapot voltam bent súlyos kényszergondolattal és szorongással plusz öngyilkos gondolatokkal!
2023. ápr. 16. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Kedves második válaszoló! Mostanra jobban vagy, tudtak bent segíteni?
2023. ápr. 16. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálsz és kérsz egy időpontot, nem szükséges a pszichiátriai gondozóba háziorvosi beutaló!
2023. ápr. 16. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
3-as! Azt ajánlom ha valaki úgy érzi súlyos a baj akkor inkább kérjen segítséget! Elsőnek beállítanak gyógyszert aztán van napi kettő csoportos foglalkozás ilyen pszhioterápia! Nekem nem igazán segített hogy őszinte legyek!
2023. ápr. 17. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Mentőt hívsz!!!!!!!
2023. ápr. 17. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Csoportos foglalkozás nekem szóba sem jöhet, nem tudok emberek közt megmaradni.
2023. máj. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!