Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » ADHD kivizsgálása hogyan zajlik?

Jaggerswager kérdése:

ADHD kivizsgálása hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

21 eves vagy vagyok (fiu, ha szamít)

Minden jel arra utal hogy ADHD-s vagyok, de szeretném ezt hivatalosítani hogy kezeltetni tudjam.

Annyit tudok hogy a Háziorvosnal kell kiállítania nekem beutalót.

Ez hogyan működik?

Bemegyek hozzá, és megkérem hogy adjon beutolaót a SOTE klinikára?

2023. ápr. 15. 02:33
 1/1 anonim ***** válasza:

ADHD-t barmelyik pszichiater diagnosztizalhat.

Engem egy sima szakrendeloben diagnosztizalt neurologus/pszichiater es ir fel a mai napig gyogyszert.

De ez a minden jel arra utal ezt hagyd a dokira szerintem.

De mehetsz SOTE-ra en s probaltam, kozoltek velem hozzam a regi tanulmanyi eredmenyeimet, bizonyitvany meg minden, esetleges ADHD-hoz kotheto gyermekpszichologiai teszteket, ha lehet egy szulo is menjen.

Ezt telefonon kozoltek, majd kaptam idopontot 1 ev mulvara majusra, es akkor volt februar kb.

Szoval sok sikert. Ha egyaltalan mukodik meg ott a kivizsgalas. Es az egy tobb lepcsos procedura, tobb talalkozo, kivizsgalas, nem egy masik betegseg okozza-e pl. depresszio es nincs ADHD-d.

Szoval nagyon alaposak, szinte mar tul.

2023. ápr. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!