Mit tehetek, ha túl súlyosak a problémáim,és lepattintott a pszichológusom 3 alkalom után?
Április 14. van. Legközelebb májusban mehetek szakemberhez. Ebben a hónapban 1x találkoztunk,pedig súlyos gondjaim vannak.
Nekem nem lenne bajom ezzel a nővel, de ha konkrétan elmondom neki,hogy halálvágyam van,hogy tud halál nyugodtan 3 hét múlva időpontot adni?
Ez normális?
Mondta,hogy menjek szakihoz. Az 1 hónap múlva tud fogadni.
Komolyan, el se hittem. Most tarthatom magamban a lelket 3 hétig.
Beszélni addig nem tudok senkivel...
Ti jártatok már így?
Nem kellene gyakrabban találkoznunk? Magánban járok hozzá..
Azt én is szeretek :)
Meg filmet nézni.
Most is éppen azt csinálom mert beteg is vagyok meg esős is az idő.
Te milyen filmeket szeretsz?:)
Ezt a videót nézd meg inkább.
Ismered a Stranger Things sorozatot?
Próbáld elképzelni Vecnát mint a depresszió metaforáját.
Ezek az érzések amik benned vannak nem te vagy.
Ez csak a depresszió ami veled ezt teszi.
Csak megkell találnod neked is azt a kicsi “kaput” amin keresztül a valóságot láthatod nem pedig amit a depressziód láttat veled.
"Ezek az érzések amik benned vannak nem te vagy."
Tudom,megkaptam már az utóbbi hónapokban, hogy démonok szálltak meg, hogy sötét a lelkem, minden ilyesmit.
Nem szeretem az efféle dolgokat.
Nem szállt meg semmi és senki és ez nem horror amit küldtem.
Én nem ezt írtam.
Hanem,hogy a depresszió egy betegség és ezért látod így a világot. Ilyen sötéten.
A pszichológus szerint beletörődtem, elfogadtam..
És utána megkérdezte,hogy tudok-e vigyázni magamra 3 hétig.
Na, persze...
Mintha ez olyan könnyű lenne.
Majd kiderül 3 hét múlva.
De ez a saját felelősséged.
Ezért kérdezte direkt így Tőled.
Tudom nehéz ez de sajnos amíg nem jön rá az ember,hogy a saját felelősséged az életed addig nem fogsz tudni ebből kijönni.
Mivel tudnék segíteni?
Nekem? Már semmiben...
Ő azt szajkózta különben,hogy ez neki a szakmai felelőssége,hogy amíg hozzá járok,ne nyírjam ki magam. Nem miattam aggódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!