Szociopata vagyok?
Az embereket úgy mozgatom ahogy én akarom különben dühkitöréseim vannak, az embereket manipulálom és mindig az lesz amit én akarok. Az iskolát otthagytam mert ott nagyon irányítás alatt voltam és nem bírom ha nekem megmondják mi hogy lesz. Nekem nem tudnak parancsolni.
Fenyegetőzök, manipulálok, tönkreteszek magam körül mindenkit mert egykor engem is úgy tettek tönkre, már minden érzést kiöltek belőlem az emberek. Nem érdekel mások véleménye, lesz@rok én mindenkit.
“ Nem érdekel mások véleménye”
Hát pedig most pont mások véleményére vagy kíváncsi, ugyanis itt senki nem fog neked diagnózist mondani, mert azt orvos tud. 😉
Ha engedi az önérzeted, keres fel egy dokit.
Damn, pont ebben a cipőben járok, de még nem hagytam ott az iskolát. Még..
Magántanuló vagyok, de a heti 1x-i bejárás is rendesen idegel, a vizsgaidőszakról meg ne is beszéljünk..
Bár én fizikai agresszív kevésbé vagyok, inkább durván káromkodok.
Egyébként a kortársaimnál sokkal érettebb, intelligensebb és tájékozottabb vagyok és meg tudom hallgatni, el tudom fogadni mások véleményét, de nincs rám nagy hatással :/
Inkább grandiózus nárcisztikus vagy. ... az akkor alakul ki általában, ha a szüleid mindent megengednek neked, mindent megadnak neked, elismernek - viszont nem szeretnek.
Szociopaták embereket akarnak (akarnának) ölni ... még akkor is, ha az életük teljesen rendben van. És jó életet élnek.
A szociopaták úgy gyűlölik az embereket, hogy egész álló nap csak gyilkolnának ... de az emberek ezt nem látják rajtuk.
Ezek voltak kb mindig sorozatgyilkosok.
"Fenyegetőzök, manipulálok, tönkreteszek magam körül mindenkit mert egykor engem is úgy tettek tönkre"
Most már biztos, hogy nem vagy se pszichopata, se szociopata. Sőt, ez a kijelentésed igencsak érzelmektől fűtött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!