Xanax 0,5 félbe törve xanax 0,25?
Sziasztok!
Közi a válaszokat! Hálám örökké üldözni fog, csak utol ne érjen :D
A múlthét végén 4-5 napos alvásképtelenség, túléberség, szorongás után a tünetek áthúzódtak nappalra is, pánikroham is volt 1-2, uh berongyoltunk az SBO-ra, ahol a pszichiáter 0,5-ös xanaxot írt ki 1-0-2-be, és időpontnak, amikor ténylegesen meg is hallgatnak 04.20.-ára akptam helyet. A 0,5-ös xanax kiüt, munkaképtelen vagyok tőle, ezt én saját kútfőből éjjel egy félre redukáltam és napközbe orbáncfűteázom- ez hat- egy csésze egy literre higitva, kortyolgatva- Sajnos felfordult úgy az életünk, hogy tehetetlen lettem a helyzettel szemben, ezért alakult kis a szorongás. Sokat segítetetek, hogy ez egy kis adag, amit most szedek és bár bírkózom magam is, de működök vele.( egy fél 0,5-sel éjjelre) Élettani helyzetünk alakul, majd remélhetőleg azzal elmúlik ez is :)
Neked nem orbancfu tea kell, hanem valami glutamate inhibitalo gyogyszer ami nem benzodiazepin, szeded 2 - 3 hetig, nem szoksz hozza es kozben leszoktal a benzokrol.
De ezek ilyen titkok valamiert es nem ezt akarjak az orvosok valasztani, ezeket ha ertesz a farmakodinamikahoz meg kinetikahoz illetve valamennyire az anatomiahoz akkor tudnad.
Kedves 5-ös!
Köszönöm válaszod! Sajnos ebben az országban a problémamegoldás tüneti elkendőzése a valósi hibásan működő dolgoknak. Persze ettől függetlenül akkor aludnom kellett már mert 166/100/1106 volt a vérnyomásom, elfáradt a szervezetem, tehát tüzet kellett oltani. A probléma az SZTK-s rendelési idők távolságában van, ami alatt simán hozzászokik a szervezet ehhez. Ezért mértem meg magam, hogy mit bírok el, és mihez kell segítség, így lyukadtam ki a csak este egy fél 0,5-ös- a fenti válaszok alapján ez egy egész 0,25-ös- Xanax. Sajnos az elalváshoz való hozzáállásom régi gyökerű probléma- kisgyerekkor, kötelező alvás miatti sötétben szorongás- ami felnőtt fejjel stressz nélkül tv mellett alvással orvosolható volt. Most kibukott, ez majd komplexebb törődést igényel. Mindezek ellenére érdekes válaszod köszönöm, utána olvasok a dolognak. Az anatomiai tudásom szerintem megfelelő az utána járáshoz, a többit fejlesztem akkor ezek szerint. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!