Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mas emberek boldogok ?

Mas emberek boldogok ?

Figyelt kérdés
Szeretsz elni? Az normalis ha valaki nem szeret elni es injabb meghalna? Igy ereznek a tobbiek is?

2023. ápr. 8. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Pszhihológust keress
2023. ápr. 8. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Igen, szeretek élni.
2023. ápr. 8. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Sok ember boldog.

Én speciel semleges vagyok, de én is inkább kiszállnék ebből az életnek nevezett kötelező játékból, mert egyszerűen unalmas és magányos.

2023. ápr. 8. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem lehetett volna olyan választási lehetőség is, hogy van amikor igen, van amikor nem, vagy valami hasonló köztes lehetőség.

Én is depressziós vagyok, de azért nem ennyire. Van, amikor szeretek élni, de van amikor nem, máskor meg semleges, és csak vagyok. Pedig nem bipoláris depressziós vagyok, de az tény, hogy ez az élet szeretete téma nem egy fekete fehér jellegű dolog.

2023. ápr. 8. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Változó szerintem.

Kb 8 éve boldogtalan vagyok, semmi értelmét nem látom a dolgoknak. Őszintén szólva csak töketlen vagyok az öngyilkossághoz.

Viszont az azt megelőző kb 15 évem nagyon jó volt, boldog voltam.

Remélem majd egyszer átbillen ismét a mérleg nyelve.

2023. ápr. 8. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon kevés ember boldog valójában ,de az hogy nem akarsz élni már nagyon erősen a depresszió jele. Menj el egy pszichológushoz,vagy ha van valaki akivel beszélhetnel adj ki neki mindent,mert ez csak rosszabb lesz
2023. ápr. 8. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Mindenkeppen keress pszichologust, vagy pszichiátert!

Az, hogy az ember időnként rosszul érzi magát a bőrében, magányos, szomorú, dühös, mélyponton van, az teljesen normális erzés, és az élet ilyen hullamvasút mindenkinek.

A pszichológus abban tud segíteni, hogy olyan technikakat tanít neked, amivel a rosszabb időszakokban nem csuszol le tulságosan a depresszióba.

Mindenkeppen menj el egyhez, nagyon hasznos! Egyedül hamar téves következtetésekre juthat az ember, a pszichologus vissza tud terelni pár mondattal is akár az előremutató gondolatokhoz :-)

2023. ápr. 8. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Én fél éve azt tervezem,hogy nyírom ki magam.

Szerinted?

Előbb-utóbb összejön és megszűnik minden szenvedés. Csak addig kell valahogy kibírni.

Pszichológushoz járok, de 2 hetente 50 perc nagyon kevés. Semmi se. Igazság szerint csak jobban felkavar. A múltkor is alig bírtam hazajönni,olyan rosszul voltam.

A pszichológus tud mindenről.

2023. ápr. 8. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
20%

Én biztos nem.

Rég öngyilkos lettem volna,ha tudnék teljesen biztos módszert.

Mindennap imádkozom,hogy ne ébredjek fel..

2023. ápr. 9. 01:28
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
8as ,biztosan a megfelelő pszichológusnal vagy ?😅
2023. ápr. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!