Ha a burnout szindróma minden jelét tapasztalom, de esélyem sincs más munkahelyre (nem jobbra de még rosszabbra se nagyon...) akkor mégis mit tudok tenni?
Pzsichomókus azt mondja környezetváltás melynek 1. lépése az új munkahely.
csakhogy erre nulla esélyem van nem jobb de még rosszabb helyet se találok.
AKkor mégis mit tudhatok tenni?
"hogy ne egy tanulatlan tróger legyél,“
ja és elárulod honnan veszed hogy tanulatlan vagyok? Kíváncsian várom! Nem írom le közelebbről, mert nem tartozom elszámolási kötelezettséggel de annyit leírok hogy KETTŐ keményfedeles bordó bársonyos dokumentum van a fiókomban, amelynek a kibocsátója egy bizonyos E... LTE nevű gittegylet talán már hallottál róla.
" de a változás is kizökkenthet ideiglenesen.“
Na hát jó egy éve történt valami (nem írom le mi) ami aztán nagyon alaposan kizökkentett és azóta meredeken még sokkal sokkal szarabb minden...
pedig aztán akkor 1 nap alatt minden de minden megváltozott körülöttem 1 nap alatt, na azóta aztán hullámvasút de lefelé!!
", de tovább kell haladni."
És HOVA tovább? HOVA??? előre ? És merre van az előre? Mert arra amerre én megyek, na arra biztos nem.
viszont más irény én nem ismerek akkor HOVA tovább? Merre hova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!