Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki vett már igényt online...

Valaki vett már igényt online pszichológust?

Figyelt kérdés
Ha igen melyik oldalon?

#pszichológus #Online Pszihologus
2023. ápr. 7. 17:36
 1/6 anonim válasza:
100%
Családi ügyek miatt mentem, és nagyon segítőkész volt.
2023. ápr. 7. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mármint olyan pszichológust, aki online (is) tart konzultációkat? Én ilyenhez járok és semmi probléma nincs vele, teljesen jól működik így is, persze csak ha nem akadozik állandóan az internet.
2023. ápr. 7. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Hol érdemes ilyet igénybevenni. Féle hogy olyan oldalon fizetnék ami nem valós.
2023. ápr. 7. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne oldalt keress! A videopszichologus es tarsai tele vannak sima pszichologus vegzettsegu (nem klinikai) fiatal, aranylag tapasztalatlan pszichologusokkal. Tanacsadasra talan jo, terapiat nem is vegezhetnek. Keress egy klinikai szakpszichologust aki vallal online is. Kulfoldon elek, online jarok tobb mint egy eve.
2023. ápr. 9. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A pszichologuskereso.hu oldalon lehet találni online klinikai szakpszichológust, vagy pszichoterapeutát. Nekem tudott onnan szakember segíteni.
2023. ápr. 9. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichologuskereso.hu itt találsz szakembereket. Semmilyen oldalnak nem kell fizetni hanem majd neki.
2023. ápr. 10. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!