Mellkasi fájdalom, szúrás, pánikbeteg vagyok vajon?
Figyelt kérdés
Üdv na szóval, kb 2 hete szúrt a mellkasom este, ez már volt többször is de nem zavart eddig, de akkor felkeltem az ágyból és azóta nagyon szarul vagyok, szúr, izzadok minden bajom van, félek, h meghalok, h leáll a szívem, és azt is h anyukám meghal, meg körülöttem mindenki, és nem értem miért van ez, hihetetlen, eddig életvidám voltam minden okés volt, ezt is, úgy írom, h szarul vagyok, szoktam nézni a vérnyomásomat az is 120-as nem magas, de megőrülök valamikor elmúlik, de este szenvedés az egész meg valamikor az egész nap ez van, a szívem akkor nem fog leállni, és meghalni sem fogok ugye, se édesanyám, kérlek valaki tudna nekem segíteni???2023. márc. 27. 19:12
21/21 A kérdező kommentje:
Megjöttek az eredmények, holnap megyek értük, a TSH jó lett semmi nincs, meg a vérkép is, picit megnyugodtam meg az EKG-m is jó, meg a cukrom is, a mellkasom az néha szúr csak már, étvágyam is vissza jött, de a szorongás rajtam maradt, meg a stressz…:/
2023. ápr. 5. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!