A stressztől kialakuló mellkasi, szív tájéki szúró fájdalom okozhat szervi betegséget?
Tehát ha nem kezeltetik, nem foglalkoznak vele, akkor okozhat a jövőben szervi betegséget is?
Mert ha jól tudom ez a pánikbetegség pszichés eredetű és szervi problémákat nem okoz. De mi van akkor, ha ez nagyon hosszú távon áll fenn?
Ajánlom neked Selye János stressz című könyvét.
Attól függ mire vagy hajlamos.
Sok betegség okozója lehet a stressz. Pl gyomorfekély, ibs, reflux a vezető problémák. Van akinek magasvérnyomása lesz. Stb.
#1: Köszönöm, utánanézek!
#2: Magamon tapasztalom, de minden bizonnyal csak a stresszes munkakörtől lehet (fiatal vagyok, nem vagyok túlsúlyos, szív- és érrendszeri betegségeim nincsenek)
#3: Olvastam én is rengeteg eredménytelen vizsgálatról. Valami oka csak van.
Szia kérdező!
Hogy vagy azóta? Kiderült mi okozta?
Szia!
Nem voltam vele orvosnál, mert azóta mintha enyhült volna, illetve nem is nagyon észleltem magamon.
Egyébként meg mindig fenn áll, hetente 1x-2x érzem, hogy szúr. De fél perc alatt el szokott múlni általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!