Tényleg kivonták a rivotrilt.vagy csak hiánycikk?
Engem inkább az érdekelne, hogy miért a "Rivotril" a másik válaszlehetőség a szavazásnál. :D És nem az mondjuk, hogy kivonták.
Amúgy nem vonták ki, tudtommal a 2 mg-os 100 darabos a legtöbb patikában még kapható is.
Mar a 2 mg os 100 dbosat is elvittek. En mar korbetelefonaltam falurol falura, Budapestre, persze ha felhivsz 1000 patikat abbol ugy 10-nel van.
A 10 bol kb 3 ismerettseg miatt felreraktak nekik tobb dobozzal (mar irta egy kommentelo) es azt mondjak hogy nincs.
A maradek 7 bol 4 rogton ravagja hogy nem nincs amint kimondod hogy "Rivo-" pedig ra se nez az adatbazisra (es ketlem hogy egy egesz raktarnyi keszlet a fejeben van) - szandekosan (lasd elozo) vagy nem szandekosan csak azert mert azt hallotta hianycikk, elfoglalt nem akar ilyennel most foglalkozni.
Maradt 3 amibol mondjuk 1 megkozelitheto de mar csak 1 dobozzal van mert ahol van, oda mentek mar 90% valoszinuseggel. Szoval 1 dobozod lehet hogy lesz meg.
A masodik 1 az meg az orszag masik vegeben van, de lehet mire odaersz valaki elvitte, mert kb. elet-halal harc folyik a Rivotrilert akik szedtek.
A harmadik 1 meg azt sem tudod hol van, elerhetoseg sincs, ha van nem veszik fel, igy nem tudod hogy egyaltalan van-e.
Kozben ezt mind vegigcsinalni ugy hogy van munkahelyed meg minden, csalad, kozel idopazarlas lesz sajnos.
En szeritem iden mar ne szamits Rivotril-ra es eselyesebb, hogy Xanax lesz belole vagy valami antidepresszans melle.
De 1 bombabiztos megoldas van, mert en utanajartam. Ez nem csak M.o-n belul van. Persze itt sulyosabb mert haziorvostol kezdve urulogus felirt Rivotrilt javaslat nelkul is, ami egy nagy kerdojel szamomra mert P4-es fokozottabban ellenorzott szer mint a Xanax, es elsosorban antiepileptikum nem szorongasoldo.
Na de a megoldas. Utana neztem, es ha az orvos ir egy nagyon szepen megirt formatumu receptet, akkor kimesz Nemetorszagba.
Egy nemet lakos igazolta redditen, hogy naluk ez nem hianycikk a 2 mg 100 db-os sem.
Amint erre rakerdeztem kb 17-en leszavaztak ugy 8 percen belul, toroltem is a kerdest. Szoval ott van boven. Munchen van legkozelebb igy nagyvaros, de lehet eleg a hatarra menni es egy patikat talalni es ott is lesz.
Viszont ott EUR ban fizetsz mindent plusz utazasert meg maga a gyogyszer. Es nem hiszem hogy felirnak neked mondjuk 4 - 5 dobozzal ami esszeru lenne mert itthon hianycikk, hanem max 2-vel. Lenyeg, hogy az ottani fogyasztoi aron fizeted meg EUR ban, ami megint EUR/HUF kb. 400 is volt az elmult napokban, de volt 360 korul is talan.
Szoval ez sem a legjobb megoldas, mert kb az utazas meg minden, utlevel, igazolasok, adminisztracio, esetleg magandoki, kb. 100 000-res tetel csak 2 doboz amit itthon 280 Ft ert megvehettel volna.
Igenyelhetsz erre tamogatast itthon persze, csak nem hiszem hogy visszaadnak neked 100 000 - 280 HUF-t, mert ezzel akkor jatszani lehetne, hogy milyen arfolyam van es kozben gyujtod a penzt. Szoval ne szamits oriasi teritesekre sem.
Szoval ez sem a legjobb ut, konnyebb lenne kikoltozni Nemeto-ba vagy berelni egy lakast lehet ha mar.
Igy vagy ugy, akinek meg van Rivotrilja akar 0.5mg akar 2mg, az max ev vegeig tudja kihuzni, utana at kell allni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!