Trauma kezelésnél segíthet a világtól való elzárkózás?
Figyelt kérdés
Történt egy trauma és próbálom feldolgozni és továbblépni. Ezt barátomék zokon veszik mert nem úgy megy ahogy ők gondolják. Anyira nem értik meg, hogy tegnap egész nap veszekedtünk és ordítoztunk egymással. 8 éve ismerem őket, sose veszekedtünk és mindig mosolygós voltam. Most is olyannak akarnak látni, de most komoly gondolkal küzdök és nem értik azt ahogy ez nálam zajlik.2023. márc. 22. 13:36
11/15 anonim válasza:
Melyik bzi húzta le az összes választ 0-ra? -.-
12/15 anonim válasza:
Szerintem segíthet, abból gondolom ezt, hogy most hogy a dolgok megváltoztak, muszáj más szemszögből tervezni a jövőt és látnia jelent.
Ami még segíthet szerintem az a zene, akár hallgatva, akár készítve, de szóbajöhet más kreatív tevékenység is akár olyan is amit a trauma előtt tanult vagy végzett az illető és szerette csinálni.
Azt hiszem a "temetés" (ha egyáltalán halálról szól a trauma) is a változásnak illetve az abban érintetteknek állít totemet.
13/15 A kérdező kommentje:
A trauma a vacak gyerekkoromról szól.
Szeretem a zenét. Állandóan hallgatom. Ha nincs rá módom, pl a munkában, akkor 12 órában szinte állandóan dúdolok. Néha felfigyelnek a kolegák, hogy te vagy ez a zenegép? Szükségem van a dúdolásra, hogy jobban érezzem magam.
2023. aug. 21. 07:45
14/15 anonim válasza:
Szerintem elég szélsőséges vagy, meg nárciszta is. Őszinte, nyílt, és ártatlan semmiképp! Max alljas! Ez van ezt értékeld!
15/15 A kérdező kommentje:
14-es. Szerintem borzalmas emberismerő vagy, vagy csak szeretsz trolkodni. :)
2023. aug. 27. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!