Kineziológus milyen jellegű cseppekkel dolgozik?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 11:58
3/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy 6000.ft.ért placebót ad. PLáne, hogy van hatása is.
2023. márc. 18. 12:45
4/24 anonim válasza:
"Nem gondolom, hogy 6000.ft.ért placebót ad. "
Ezért kellett volna odafigyelni az iskolában.
"PLáne, hogy van hatása is."
Nincs.
5/24 anonim válasza:
Naiv vagy ha azt hiszed 6 ezerért nem kaphatsz hatás nélküli löttyöt.
6/24 A kérdező kommentje:
A hatása garantáltan megvolt!
Nem kell belekötni, h miből gondolom, h a cseppnek....
Csupán arra vagyok kíváncsi, h gyógyszer feloldva vagy gyógynövény.
2023. márc. 18. 15:38
8/24 anonim válasza:
Bach-virágterápia vagy homeopátiás szerek, de vannak erre specializált terapeuták is. Én is szedtem, nagyon sokat segített. Egyik ismerősöm komoly vesebajjal küszködött és a homeopátia segített neki hosszú küszködés után. Ha valaki kedveli az alternatív gyógyászatot.
9/24 anonim válasza:
"Ha valaki kedveli az alternatív gyógyászatot."
Leánykori nevén kuruzslás, csalás. A homeopátiás szarjaitok meg bizonyítottan NEM működnek.
10/24 anonim válasza:
Csakhogy én használtam és nagyon is működtek, sőt az ismerősömnek is, ráadásul komoly problémákra, szóval a te véleményed pont nem fog eltántorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!