Ha lelki problémákkal küzdök, hol lenne érdemes segítséget kérnem?
Nekem sokat segített a sport! Konditerembe járok már 13 éve és tökéletes fizikumom lett! Nagyon sok haverom lett a konditeremből!
Mindig várom már reggel, hogy este legyen és mehessek edzeni!
Persze, így sem vagyok lelkileg egészséges, de nagyon sokat javított a hamgulatomon és a lelki állapotomon!
Amiket utoljára felsoroltál, kivéve a pszichiáter, meg a konzervatív gyógyszeres terápia, mert arra könnyen rá lehet szokni, és akkor sem biztos, hogy az alap problémáid megszűnnének.
A sport, ahogy az előttem kommentelő írta, segíthet, de ha túl sok neked jelenleg az edzőterem, lehet akár úgy kezdeni, hogy a YouTube-on keresel jóga, thai-chi, vagy egyszerűbb tornagyakorlatokat.
Azok a tünetek, amiket felsoroltál, hasonlít az úgynevezett burning out / kiégés szindrómára.
Ilyenkor nem árt szünetet tartani, elviekben ki is írnának vele táppénzbe, ha elmondod az eddigi tüneteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!