Édesanyám miért nem szeretne soha menni nyaralni?
Az én anyám is ilyen, mert szereti az otthoni megszokott dolgait és ez ad neki biztonságérzetet, nem vágyik máshová.
Én tudomásul vettem, ezt ajánlom a kérdezőnek is!
Mi köze a mentális egészségnek ahhoz, hogy a kérdező mamája nem szeretne nyaralni menni ?!
Mert ez így nagyon úgy jön le, hogy a kérdező hlyének tartja a saját anyját, csak mert az nem hajlandó nyaralni, miközben meg a kérdező szorulna mentális/pszichológiai támogatásra, hogy szülőjének ezen igényét pontosabban nyaralási nem igényét feldolgozza, mivel láthatóan problémája van vele! :)
10
Jól érzem magam itthon de a világ nagy és szívesen ismerek meg más országokat kultúrákat. Ettől nem szar az életem és hiány sincs. Ez csak belemagyarázás.
Ha nem akar menni ne menjen de ha azért nem akar mert szorong akkor mindenképp baj van.
Nekem nagyszüleim ilyenek, de szerintem ők nem ilyen okból, amit az előző válaszolók felsoroltak.
Ők inkább házsártosak, elégedetlenkedők. Ha mi, vagy a családból más utazik el valahová, akkor arról megvetően nyilatkoznak, "jó nektek" duma, pedig bőven lenne rá keretük, hogy elmenjenek, ahová csak szeretnének. De szeretik magukat sajnáltatni, szeretnek meggyötörtek látszani, szeretik mutatni mennyire szar minden. Holott csak ők teszik szarrá a dolgokat.
Nálunk ez a szitu :)
"Jól érzem magam itthon de a világ nagy és szívesen ismerek meg más országokat kultúrákat. Ettől nem szar az életem és hiány sincs."
Akkor minek vetted magadra, 13-as! Most minket vagy magadat győzködöd?! :D
13-as: "sok esetben.." - én ezt írtam.
Ezt tudod értelmezni?
Valamibe nagyon beletalálhattam nálad, bocsi!:)
15
Nem győzködök senkit csak nem szeretem amikor mások huylesegeket írnak, bocs hogy megvédem az állaspontomaz.
16.
És én hoztam egy példát hogy ez nem mindig így van.
De jön már a fölényeskedés, amire nem vagyok kíváncsi. 👋👋👋
17-es: nem írt itt senki hlyeséget, és csak mert valami rád nem igaz, attól még másra lehet az !
A hlyeség inkább az, hogy nem a kérdező kérdésére válaszoltál, hanem belém kötöttél.
Bocs, hogy megvédem az álláspontomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!