A szorongástól ugye nem lehet megőrülni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nagy félelmem, hogy megőrülök és nem tudom irányítani magam bár ez még soha nem történt meg.
De sokszor azt érzem, hogy már nem bírom tovább, közel járok ahhoz, hogy megőrüljek. Például akaratlanul undorító dolgok jutnak eszembe evés közben, mintha az agyam direkt azt akarná, hogy elmenjen az étvágyam. Vagy azt érzem, hogy nem tudok tisztán gondolkodni közben ég, feszít a fejem. Ha megyek valahova mindig eszembe jut, hogy kirabolhatnak, belém kötethetnek vagy kilökhetnek a metró elé, az autók közé. Alig merem elő venni a telefonom, pénztárcám, mert eszembe jut, hogy kivehetik a kezemből, sokszor ellenőrzöm, hogy megvannak e.
Ez nem azt jelenti, hogy kezdek megőrülni?
2023. márc. 13. 17:00
1/3 anonim válasza:
Igazából már bőven ott vagy, amikor érdemes lenne orvosi segítséget kérned.
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyan "csak" pár hónapig tartott a durva szorongásom, de szerintem simán bele lehet őrülni.
3/3 anonim válasza:
dehogy lehet. aki szorong,az soha nem fog megőrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!