Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyakori, ha valaki a munkahely...

Gyakori, ha valaki a munkahelyétől lesz depressziós szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, én így jártam. Váltani kell.
2023. márc. 13. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A depressziót már mindenre azt mondjuk az,keress egy pszichológust első körben beszélgess vele. Régen én is sorra valtogattam a munkahelyeket de visszanézve bennem volt a hiba és vittem mindig tovább és újra szarul éreztem magam pedig elit helyeken dolgoztam.
2023. márc. 14. 20:44
 2/6 AvatatlanSzemlelo válasza:
100%

Jogos az előző hozzászóló kommentje, érdemes önvizsgálatot tartani... a másik oldalról viszont szerintem az is igaz, hogy vannak szép számmal munkahelyek, amik lenyomják az embert. Zsarnokoskodó/toxikus főnök, viszálykodó kollégák, folyamatos, túlzott leterheltség, vagy épp a kiszámíthatatlanság... Pl ezek nagy terhet jelenthetnek.

Ha nem felel meg, és tudsz jobb helyet találni, nyugodtan válts.

2023. márc. 16. 06:22
 3/6 anonim válasza:

Szerintem nagymértékben körejátszhat, lsd. munkahelyi mobbing pld. Normális, jófej ismerősöm is szétszedte a jelenlegi munkahelyem, nem a főnök, inkább a kollégák miatt. Nálam szintén nagymértékben befolyásolja ez a mentális egészségem, hiszen ott vagyok napi 8 órát, az az életem jelentős része. Nyilván nem innen akarok nyugdíjba menni, de most kell a szakmai tapasztalat. Bele se merek gondolni, milyen, amikor maga a munka is megterhelő lelkileg, zsarnok a főnök stb, ha engem a kollégák csipkelődése ennyire kikészít néha. Csak a pénz, kiszolgáltatottság miatt nem egyszerű lépni sokszor.

Egyes válaszoló, kíváncsiságból, te mit érzel, miben hibáztál az első munkahelyeiden?

2023. márc. 18. 00:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsónak válasz: maximalista voltam és ezért a kollégák utaltak mert kettejük munkáját megcsináltam,ergo felemeltem a lécet és fonokseg rájuk szállt..és nm tudok változni,szeretek dolgozni.az viszont mindig mindenhol a se gg nyalokat értékelik jobban és bemergeltem magam és felmondtak,hiába kérték hogy maradjak.nm bírom ha vki csak beszélgetni jár munkahelyre ,sok ilyen van sajnos.nyelvvel hozzák be a lemaradást és persze rosszindulatú pletykákkal.probaltam kevesebbet dolgozni de akkor azt éreztem,hogy magamat kopom szájon kb. És persze minden látszik az arcomon szóval én muszajbol senkivel se barátkozok.
2023. márc. 18. 10:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták ( másodjára voltam tappizen, az se jókedvből és az előző is 1 éve volt), hogyha nem megyek be dolgozni nem kell visszajönni a szabi után...
2023. márc. 18. 18:26
 6/6 AvatatlanSzemlelo válasza:

kérd, hogy ezt adják írásba. Ha beteg vagy, jár a betegszabadság. A munkáltatónak bele kell kalkulálni, hogy bizony ez is benne van a pakliban, hogy valaki lebetegszik.

Az ilyen helytől hosszú távon se várj sokkal többet szerintem. Ha az a teljes igazság, hogy így bánnak a dolgozókkal, akkor érdemes más alternatíva után nézni.

2023. márc. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!