Gyakori, ha valaki a munkahelyétől lesz depressziós szerintetek?
Jogos az előző hozzászóló kommentje, érdemes önvizsgálatot tartani... a másik oldalról viszont szerintem az is igaz, hogy vannak szép számmal munkahelyek, amik lenyomják az embert. Zsarnokoskodó/toxikus főnök, viszálykodó kollégák, folyamatos, túlzott leterheltség, vagy épp a kiszámíthatatlanság... Pl ezek nagy terhet jelenthetnek.
Ha nem felel meg, és tudsz jobb helyet találni, nyugodtan válts.
Szerintem nagymértékben körejátszhat, lsd. munkahelyi mobbing pld. Normális, jófej ismerősöm is szétszedte a jelenlegi munkahelyem, nem a főnök, inkább a kollégák miatt. Nálam szintén nagymértékben befolyásolja ez a mentális egészségem, hiszen ott vagyok napi 8 órát, az az életem jelentős része. Nyilván nem innen akarok nyugdíjba menni, de most kell a szakmai tapasztalat. Bele se merek gondolni, milyen, amikor maga a munka is megterhelő lelkileg, zsarnok a főnök stb, ha engem a kollégák csipkelődése ennyire kikészít néha. Csak a pénz, kiszolgáltatottság miatt nem egyszerű lépni sokszor.
Egyes válaszoló, kíváncsiságból, te mit érzel, miben hibáztál az első munkahelyeiden?
kérd, hogy ezt adják írásba. Ha beteg vagy, jár a betegszabadság. A munkáltatónak bele kell kalkulálni, hogy bizony ez is benne van a pakliban, hogy valaki lebetegszik.
Az ilyen helytől hosszú távon se várj sokkal többet szerintem. Ha az a teljes igazság, hogy így bánnak a dolgozókkal, akkor érdemes más alternatíva után nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!