Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normálisan miért annyira...

Normálisan miért annyira unalmas az élet?

Figyelt kérdés

A jelenben élni, nyugodtnak lenni, mit lehet kezdeni ezzel?

Nekem egy kialakult világ volt a fejemben gyerekkorom óta és abban éltem, nem a jelenben és sokkal érdekesebb volt az mint ez. Most túl sok időm van, túl nyugodt és normális vagyok amióta kaptam kezelést.

2023. márc. 9. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Menj el dolgozni es maris nem fogsz ezen sirni, hogy tul sok idod van.
2023. márc. 9. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert átlagos,az pedig mindig rossz.

Az átlagos ember sikertelen,röghöz kötött rabszolga.

Ha nem választ egy számára előre kialakított utat,éhenhal.

És az utak közül egy sem jó.

2023. márc. 9. 13:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Attól még ugyanúgy nyugodt leszek ha dolgozni megyek, bemegyek minden nap de hihetetlen nyugodtsággal elvégzem a tennivalómat a túlélésem érdekében és ugyanúgy folytatódik az unalmas élet. Meghalni sem feltétlenül szeretnék de eez.. igazából csak nem értem.. mi értelme van?
2023. márc. 9. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező! Én vagyok a mintád. Hihetetlen nyigodt természet vagyok. Időm is akad. Van lakás, kocsi, jó munka amit szeretek, anyagi biztonság és még sportoltam is. Mégis úgyéreztem, hogy unalmas az élet.

A jelen túl lassan telik. Minden válltozás sok időt vesz igénybe. Gyerekként egyszerre több fántáziavilágom volt. Még ma is van.

Szerintem úgy tudod izgalmassá tenni, ha "őrültségeket" csinálsz. Ezalatt azt értem, hogy ismerkedsz, hírtelen felindulásból elmész egy bárba meginni valamit, öszefutsz ismerősökkel vagy újonnan szerzett ismerősökkel.

Bár én ezt a saját életemben nem tudtam megtenni, de ez az én problémám.

2023. márc. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!