Mirzaten vélemények?
Sziasztok!
Generalizált szorongásom van, már nem tudtam kimenni az utcára. Scippával kezdtük, azt 17 napig szedtem, nem bírtam, annyi szorongást, reggeli nagyon durva rosszulléteket, pánikot hozott. Mirzatent kezdtem el szedni.
Tegnap este vettem be az első fél szemet. Úgy aludtam mint a bunda, mára semmi szorongás. Gyanús nekem, nem így működnek az antidepik. Várom a 2-3 hetes “ rosszat.” Kinek hogy használt ez az antidepi?
Nem most volt már, de ha jól emlékszem depresszióra, meg azokra a dolgokra, amiket írtam. De nagyon durva, hogy én egy pillanatig se éreztem tőle semmit, aztán végül ezt is azért hagytam abba mert ennél is kijött valami szörnyű mellékhatás,mint az összes többi gyógyszernél, amit próbáltunk. Nálam valahogy mindig csak a mellékhatások jöttek elő, még fél év szedés után is, már annyira félek ezektől a gyógyszerektől, hogy már többet nem is merek kipróbálni, mert nem akarok újra pánikrohamokat átélni,derealizációt/deperszonalizációt, hallucinációt, nekem mindtől ilyesmi hatások lettek csak, ahelyett hogy jobb lett volna.
#19 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!