Mirzaten vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Generalizált szorongásom van, már nem tudtam kimenni az utcára. Scippával kezdtük, azt 17 napig szedtem, nem bírtam, annyi szorongást, reggeli nagyon durva rosszulléteket, pánikot hozott. Mirzatent kezdtem el szedni.
Tegnap este vettem be az első fél szemet. Úgy aludtam mint a bunda, mára semmi szorongás. Gyanús nekem, nem így működnek az antidepik. Várom a 2-3 hetes “ rosszat.” Kinek hogy használt ez az antidepi?
2023. márc. 5. 08:49
11/21 anonim válasza:
Az éhség maradni szokott, a szedàltság enyhülni fog, de az esti bevétel után továbbra is ki fog ütni.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én a hányástól félek és a szorongástól nem tudtam enni, meg rettentően válogatok, hogy csak ezt meg azt eszem meg. Ez mind azóta tart amiota ezzel a szorongással küzdök. És egyébként ugye írta, hogy mindig ugyanabban az időben kell bevenni, mi van ha mondjuk este programja van az embernek? És nem akar aludni 10-kor.
2023. márc. 5. 16:27
13/21 anonim válasza:
Rossz hírem van, nem fog sokáig hatni az alvásodra. Max. 3-4 hét.Nem a világ vége ha program miatt pár órával később veszed be, csak ne legyen rendszeres. És ugye reggel legyen lehetőséged nem órára ébredni.
14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én jó alvó voltam mindig, ezzel nem volt baj. Amikor elkezdtem a Scippát szedni, akkor kezdtek el bedurvulni az éjjeleim az állandó szorongástól.
2023. márc. 5. 16:39
15/21 anonim válasza:
mirtazapinnak elég hosszú a felezési ideje, így ha néhány órával később veszed be (mondjuk hajnalban érsz csak haza és akkor) az nem okoz elvonási tüneteket. De ahogy előttem is írták érdemes ugyanakkor bevenni, de heti 1x azért belefér ha később veszed be.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2023. márc. 5. 17:00
17/21 anonim válasza:
Én meg akartam ölni magam tőle egy hét után. +4 kiló 3 nap alatt, de több nem. Szorongásra nem hatott, depresszióra főleg nem, alvásra talán.
18/21 A kérdező kommentje:
Furcsa, nem értem miért adják akkor szorongásra ha arra nem hat….
Amúgy ma nekem is ugyanolyan szokásos sz… napom volt mint eddig :D nem tudom mit várhatok ettől a gyogyszertől a továbbiakban.
2023. márc. 6. 21:48
19/21 anonim válasza:
pff... én biztos vasból vagyok 42 kilósan, hogy soha az életben nem éreztem tőle egy enyhe szedàltságot sem, pedig rohadtul jól jött volna az ingerültségemre, dührohamaimra, és alvászavaraimra...
20/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Én is hasonló súlyú vagyok de pár nap után már én se érzek semmi szedáló hatást már. Te mire kaptad ezt a gyógyszert?
2023. márc. 8. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!