Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy kínos fétis végett öngyilk...

Egy kínos fétis végett öngyilkosnak lenni ?

Figyelt kérdés
Egy 24 éves fiú vagyok .Szóval nekem kicsit érdekes fétisem van .Az izgat ha közzétsezem nyilvánosan facebookon ,instagramon, whats upon ,külömböző szex.fórumokon ,hogy szeretem a kaki pisi szexet és videókat küldök magamról ,és szeretem ha felpofoznak .Nagyon nehéz ezzel eggyütt élnem ,mert amikor nem vagyok beizgult állapotban szinte mindíg cikinek érzem és nem akarok ezzel élni sem.

2023. febr. 28. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
Jujj de fura vagy. Bocsi. 😊😆☀️
2023. márc. 1. 12:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2023. márc. 1. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:
rengeteg ember "küzd' hasonló fétisekkel, pl. rólam meg se mondanák hogy mi a fétisem és nem is árultam el még senkinek, szerintem a sírba fogom vinni.. gyerekkori trauma miatt alakult ki, vissza tudom fejteni az okát, de feloldani nem tudom. pedig annyira jó lenne. vicces hogy fordítva, a való életben pedig az a fóbiám. érdekes dolog az emberi agy.
2023. márc. 2. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanígy működik mint az utolsónál. Képzeletben nagyon izgat, a valóságban félek tőle.
2023. márc. 7. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!