Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy kínos fétis végett öngyilk...

Egy kínos fétis végett öngyilkosnak lenni ?

Figyelt kérdés
Egy 24 éves fiú vagyok .Szóval nekem kicsit érdekes fétisem van .Az izgat ha közzétsezem nyilvánosan facebookon ,instagramon, whats upon ,külömböző szex.fórumokon ,hogy szeretem a kaki pisi szexet és videókat küldök magamról ,és szeretem ha felpofoznak .Nagyon nehéz ezzel eggyütt élnem ,mert amikor nem vagyok beizgult állapotban szinte mindíg cikinek érzem és nem akarok ezzel élni sem.

2023. febr. 28. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
keress meg szexuálpszichológust
2023. febr. 28. 17:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Járok szexuálpszichológushoz , pszichiáterhez már 1 éve de nem érzek változást . és ez már a másik pszichiáterem
2023. febr. 28. 17:26
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Fuuu anyira sajnálom és megértelek de ne veszisd el a fejed mindig lehet változni és sose add fel szerintem azért még lehetsz jó ember csak valtoz egy kicsit;⁠)
2023. febr. 28. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Meg kell érteni a fétised kialakulásának az okát. Ehhez kell szakember. Normális szakembert keress, akki tud is segíteni. Nem magától alakul ki ilyen, ezt vissza lehet vezetni és meg lehet szüntetni. Csak akarni kell.
2023. febr. 28. 17:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Nálam ez gén
2023. febr. 28. 18:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy gén legyen. Hol van a felpofozás génje? Vagy a pisiszexé? Biztosan meg tudnátok találni az okát. Ne félj az önismerettől.
2023. febr. 28. 18:47
 7/14 A kérdező kommentje:
nekem már 3 éves koromban volt olyan szenvedélyem ,hogy szerettem a családból mindenkinek a cipőjét szagolgatni .
2023. febr. 28. 18:57
 8/14 A kérdező kommentje:
és a pszichológusom is mondta ,hogy több mint valószínű sajnos,hogy ezek gének !
2023. febr. 28. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tud segiteni a sokadik szexualpszichologus sem, akkor marad az, hogy elfogadod, ugyanis a maganugyed, es semmi szegyellnivalo nincs benne- csak ugye a lehetosegeid korlatozottak. Nem vagyunk egyformak, de ismetlem, tenyleg addig mennek, amig megtalalom azt a szexualcicologust, akivel egyutt tudok dolgozni magamon, HA cikinek erzed. (Vajon miert erzed cikinek? MAS vagy, es egy olyan temaban, ami ismetlem: a legintimebb maganugyed)
2023. febr. 28. 19:42
 10/14 anonim válasza:
Smpixie.com , Goldengate.hu.
2023. febr. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!