Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha teljesen össze...

Mit tegyek, ha teljesen össze lettem törve, és a barátaimat is elveszítettem?

Figyelt kérdés

Összevesztem egy lánnyal, aki a legfontosabb személy volt az életemben, és miközben küzdöttem érte ellenem fordította az egyetlen baráti társaságom, majd letiltott mindenhol, és konkrétan mindenkit elveszítettem egy hét alatt, aki fontos volt számomra.

És nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, én folyamatosan ott voltam neki, szerettem, költöttem rá, és nem is történt semmi olyan nagy dolog, sokkal durvábbakat is megéltünk és megoldottunk már együtt.

Napok óta folyamatosan sírok, és egyre jobban felemészt az, hogy tehetetlen vagyok mert mindenhol letiltott és semmit sem tudok tenni, rengetegszer gondolok öngyilkosságra is:(

Róla pedig nem sejtettem volna hogy ennyire szívtelen, tudta jól, hogy egész életemben magányos voltam, és ő volt az első ember az életemben aki közelebb került hozzám mint egy sima barát.

2023. febr. 25. 13:30
1 2
 11/11 NTBS ***** válasza:
Ne add fel. És megsúgom, az ilyen emberek nem barátok.
2023. márc. 6. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!