Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Adhdval élők! Nektek is van...

Adhdval élők! Nektek is van "safe food-otok"? Esetleg,ha szülők vagytok és a gyereketek érintett, akkor neki van?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor mi(k)?

Ha van erre jó magyar kifejezés,akkor azt is keresem.

2023. febr. 21. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem tonhal konzerv vagy darálthús összekeverve quinoával és zöldségekkel. Ezt tudom enni bármikor, reggelire is szívesen eszem, hidegen és melegen is jó, meg akár hús nélkül is sok sok zöldséggel. Nagy adagban készítem, hogy mindig elérhető legyen. A fiamnak a tojás az, amihez mindig szívesen nyúl, meg mindig van valami aktuális gyümölcs vagy zöldség ami a sláger, most például a gránátalma és a kígyó ubi.
2023. febr. 23. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Tök jó,hogy nektek ráadásul egészséges :).Ezt a quiónás dolgot lehet kipróbálom.
2023. febr. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!