Ebbol van kiut?
Figyelt kérdés
Ugy erzem be vagyok zarva a sajat fejembe, tudom hogy ahogyan en latom a vilagot es elem meg azzal egyedul vagyok es eletem vegeig egyedul is leszek. Es bezarva erzem magam a jelen pillanatba egyedul es csak figyelek mas embereket de nem tudom ok eppen min gondolkodnak vagy hogy hogyan latnak engem. Es nincsenek erzeseim. Es ahogy telik az ido erzem hogy milyen kozel a veg es hogy semmi ertelme nincs egy bolygon lenni teljesen egyedul.2023. febr. 19. 23:04
1/5 anonim válasza:
van, persze.
rövid és hosszú távon is érdemes gondolkodni.
rövidebb távon, az antidepresszánsok tudnak segíteni (nem egyenlő a nyugtatókkal, sőt!)
pár hét alatt elkezdik elnyomni a deprresszió tüneteit.
ezek után, ha úgy érzed, kezdődhet egy terápia, egy terapeutával, ami hosszabb távon kezd el segíteni neked. persze minden függ a betegséged súlyosságától, lehet hogy útközben terapeuta váltásra lesz szükséged (pl nem tudsz megnyílni egyik előtt eléggé, nem érzed magadat kényelmesen semilyen szinten se, stb)
hajrá, van kiút, hosszú és nehéznek tűnik, sőt, elképzelhettlennek, de van!
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt megnyugtató volt olvasni, köszönöm
2023. febr. 20. 00:04
3/5 anonim válasza:
nagyon szívesen, voltam én is hasonló érzésekben mint te. olvas utána a fentebb írtabbaknak, hosszú az út a belekezdésig, de neki lehet állni.
4/5 A kérdező kommentje:
Pszichiáternél voltam már egy alkalommal, eddig pánikbetegségre gyanakszik, de gondolom van más bajom is. 22.-én megyek vissza hozzá, viszont nem tudom megértené-e ha ilyenekrol kezdenék beszélni neki, lehet az inkább a pszichológus dolga.
2023. febr. 20. 04:54
5/5 anonim válasza:
meg kell próbálni, énszerintem nyugodtan beszélhetsz neki amit szeretnél. maximum eltereli a témát, a szerinte fontosabb irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!