Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet abbahagyni az...

Hogyan lehet abbahagyni az alkoholizálást, ha folyton stresszben vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanazok a problémák, amiket nem lehet megoldani, mert tőlem függetlenek, mégis vannak.

Ha valamin dolgozom, hogy jobb legyen, csak rosszabb lesz.

Minden elromlik, folyton azon kapom magamat hogy napról - napra minden egyre csak rosszabb.

Akár iszom, akár nem.

Ha iszom, akkor pedig könnyebb elviselni, s olyankor még nevetni is tudok a dolgokon.

2023. febr. 17. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichiáterhez. Ha lelkileg nem sikerül megoldani a problémát max átszoksz a piáról valami felírt gyógyszerre. Kevésbé káros.
2023. febr. 17. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Alkoholt csak akkor tudsz inni, ha elmész, és megveszed. Tudom, baromi egyszerű nekem így írni ezt, de ha te neked egyedül otthon vagy az utcán eszedbe jut, hogy kéne, és elmész, megveszed, fix, hogy a lakásban nem nézni fogod.

Foglald el magad, vagy rágózz, verj szét egy boxzsákot...

2023. febr. 17. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:

1# Gyógyszereztek már, de nem szoktam rá, sőt mindegyik gyógyszer súlyosbította az állapotomat, és eü problémákat is okoztak.

2# Mikor sulis voltam, mindennap rágóztam reggel 8-tól délután 2-ig, 9 éven át, és a 10. éven sokszor görcsölt az állkapcsom még evés közben is. Kellett 2 év, mire nem éreztem hogy ki akar akadni az állkapcsom. Azóta sem rágózom.

Illetve próbáltam már a sétát, sőt mindennap megyek egy 6-7 kilométert, de volt egy időszakom amikor 10-16-ot mentem. Nem lett jobb az állapotom semmitől, csak az alkohol nyugtat meg.

2023. febr. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!