Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha tanácstalanok...

Mit csináljak ha tanácstalanok az orvosok is velem kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Jártam pszichológusoknál,nem egynél,kettőnél,pszichiáternél,jártam terápiákra.Mentem magán pszichológushoz,pszichiáterhez is,de semmi javulás.Voltam egy alapítványnál oda is jártam egy darabig.18 vagyok amúgy.Úgy gondolom menthetetlen vagyok,eddig bíztam benne hogy nem és hátha tudnak segíteni,de nem nem tudnak.Pszichiátrián is nem egyszer voltam

Csak bezárni tudnak de segíteni már nem

2023. febr. 14. 18:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Gyerekkori traumák leginkább a baj + érzelemmentesen nevelgetett anyám egyedül.Így én is ilyen lettem.Barátaim nincsenek,senkit se érdekel mi van velem.bipoláris zavarom van amire szedek gyógyszert is.de semmi se jobb(oké tudom az nem is lesz jobb) Sokat vagyok egyedül,semminek nem látom értelmét és mindenki átnéz rajtam.Nincsenek céljaim,csak úgy vagyok.Félek az emberektől,nem szeretem ha többen vesznek körbe.Múlt évben volt egy sikertelen öngyilkossági kísérletem.De már tudom hogy kell jól csinálni
2023. febr. 15. 14:44
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

Vannak kifejezetten a gyermekkori traumák feldolgozására is terápiák, pl. az EMDR. Esetleg próbáld meg. [link]

De azt hiszem vannak más ilyen trauma központú terápiák is.

Én is sokadik féle terápiámba járok, valamit mindegyik segített, még ha nem is vagyok teljesen jól.

Mit gondolsz, miért nincsenek céljaid?

50f

2023. febr. 15. 16:25
 23/23 anonim ***** válasza:
34%
Akkor legyenek céljaid. Sportolj, olvass, menj egyetemre, tanulj meg hangszereken játszani, festeni, stb. Annyi mindent lehet csinálni a rinyáláson kívül...
2023. febr. 15. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!