Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha tanácstalanok...

Mit csináljak ha tanácstalanok az orvosok is velem kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Jártam pszichológusoknál,nem egynél,kettőnél,pszichiáternél,jártam terápiákra.Mentem magán pszichológushoz,pszichiáterhez is,de semmi javulás.Voltam egy alapítványnál oda is jártam egy darabig.18 vagyok amúgy.Úgy gondolom menthetetlen vagyok,eddig bíztam benne hogy nem és hátha tudnak segíteni,de nem nem tudnak.Pszichiátrián is nem egyszer voltam

Csak bezárni tudnak de segíteni már nem

2023. febr. 14. 18:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit bővebben...?
2023. febr. 14. 18:32
 2/23 anonim ***** válasza:
57%
Sokat segitenel, ha leirnad a problémát, mert ebből amit idehanytal, abból az égvilágon semmi sem derül ki.
2023. febr. 14. 18:32
 3/23 anonim ***** válasza:
32%
Budapesti vagy?
2023. febr. 14. 18:37
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
Csinálj úgy, mint az egészségesek, szerezz szakmát, állást, barátokat, társat, kutyát, stb. A pszichológus nem tud helyetted felnőni.
2023. febr. 14. 18:51
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Miért, mi bajod?
2023. febr. 14. 19:02
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

4.

Ilyet csakis egy gonosz, bunkó ember írhat a napi tizedik kisfröccse után, gúnyosan körülnézve, hogy "Höhőőőj, mekkorát mondtam!"

2023. febr. 15. 09:06
 7/23 anonim ***** válasza:
17%
#6: Ilyet csakis egy fogalmatlan, gonosz, bunkó ember írhat, akit soha nem küldött haza az orvosa azzal, hogy tanácstalan. Az élet megy tovább, a feladatainkat meg el kell látni akkor is, ha aktuálisan az orvos a sajátját nem látta el. Nincs mindenkinek pénze meg ideje 35 magánorvost, természetgyógyászt, akárkit végigjárni meg fizetni, akik mind ugyanazt a nótát fújják, mint az első.
2023. febr. 15. 09:18
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

7.

Na ja, akkor teljesen mindegy, hogyha valaki szenved vagy kilátástalan az élete, csak dolgozzon, mint a gép, mi? Szenvedhet közben, a boldogság elérhetetlen távolságokban is lehet, tőle, de az nem baj, csak ez számít, dolgozzon. "Ez az élet". Munka-alvás-munka-alvás. Ez olyan szinten droid-mentalitás, hogy még olvasni is rossz.

2023. febr. 15. 09:36
 9/23 anonim ***** válasza:
17%
#8: Semmiféle jobb tanácsot nem adtál és az első mondatom második felénél nem olvastad tovább, amit írtam. Ennélfogva a kritikáddal csak eszetlenül rombolsz.
2023. febr. 15. 09:42
 10/23 anonim ***** válasza:

9.

Az egész kommented erről szólt, semmi többről. "dolgozz, dolgozz, akkor is ha szenvedsz, akkor is ha kilátástalan, akkor is, ha rossz". Az utolsó mondatod pedig csak egy panaszkodás volt, semmi több.

2023. febr. 15. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!