Iskolába azt mondják hogy drogos vagyok. Mit csináljak?
Iskolába azt mondják hogy drogos vagyok. minden nap
Meg a rendőrségis volt Iskolába és azt mondág hogy be vagyok álva ami nem igaz azt azt mondák hogy mutassam meg a kezem de én nem mutatam meg még tesztre se mentem el,
Minden nap szaglatnak a Iskolába mit csináljak? nem tudom akkár hova megyek az a elsö kérdésök hogy drogos vagyok.
"hogy mutassam meg a kezem de én nem mutatam meg még tesztre se mentem el,"
Ha nem voltál hajlandó együtt működni, akkor a gyanú marad, számíthatsz rá, hogy később is megkeresnek.
Szerintem így jártál rosszabbul.
Tudod: nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
Ilyen helyesírás mellett megértem, hogy azt gondolják, hogy be vagy állva.
Mi a francért nem csináltad, amit mondtak?
Osztály társaimnak semmi közök nics hogy mit csinálok
Rendörség csak kijött igy nem fogok nekik bizonyitani
Nyilvan azert van ez, mert drogos vagy...:D
Csak ugy nem gyanusitanak meg senkit se es nem megy ki a rendorseg sehova, elhiheted.
Ha most nem vagy egyuttmukodo, majd akkor a böriben az leszel, mert nem lesz mas valasztasod.
Igen, ha egyuttmukodnel, akkor talan megusznad egy hazkutatassal utana meg egy elterelessel es ennyi. Persze attol fuggoen, hogy mennyit talalnak nalad.
De ha nem mukodsz egyutt, nem mesz el a tesztre, akkor be fognak vinni elobb-utobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!