Ha ilyen gondolataim vannak az baj?
Igen szerintem is rendjèn van..amig gondolatok ès nem tervek
Gondolatban szinte minden mehrt szerintem…nade mikor a rossz gondolatokat tervezed…naaz màr lehet gyanùs
Ènis szoktam olyanokon gondolkodni mitörtènne ha…
Ès abban van àm minden is
Fôleg a “becsületes” eddigi dolgaimèrt cserèbe volt olyan kívàncsi gondolatom ami valòra is vàlt sajnos..na maradjunk annyiban hogy gondolatnak sokkal jobb volt mint emlèknek…
Nekem is voltak ilyen gondolataim, ezt még 2-3 évesként fejlesztettem tökélyre, amikor találtam az utcán egy aprópénzt, és bár az életem eddigi legnagyobb kincse volt, ott álltam egy csatorna mellett és azon filóztam, hogy mi lenne, ha beledobnám. xd Végül is miért ne? Miért ne tehetném meg? Szóval én ott és akkor beledobtam, és ezzel lezártam azt a dolgot magamban, hogy igenis ellene tudok menni annak, amit amúgy nem tennék meg, mert nem logikus.
Esetleg próbáld ki ezt te is valami nem önsértő dologgal.
Gyerekkoromban (tini lehettem) néha eszembe jutott sütés közben, hogy mi lenne ha a kezem beletenném a forró zsírba. Nem tettem meg értelemszerűen, de egyszer-kétszer azért eszembe jutott. Szerintem ilyenkor kíváncsi az agy, de nem teszed meg, mert azt is tudja az agyad, hogy nagyon fájna, szóval szerintem el se jutnál odáig.
Én azt tanácsolom, hogy hagy figyelmen kívül ezeket a gondolatokat. Ha eszedbe jut, mond azt, hogy jó, eszembe jutott, és akkor? Majd foglald le magad mással, ne hagyd, hogy az agyad játéka zavarba hozzon. Nem fog menni elsőre, de ha kitartasz, el is fog múlni. Nekem pl. most is csak azért jutott eszembe ez a gondolat a múltból, mert most elolvastam ezt a kérdést, de amúgy már nincs ilyen gondolatom évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!